KYB’DEN Yenilikçi Bir Mobil Uygulama

KYP Avrupa yeni ve inovatif bir mobil uygulamayı kullanıma sunmuştur.

 

KYB Süspansiyon Çözümleri Aplikasyonu, özellikle teknisyenler için tasarlanmıştır ve her tamirhane tarafından kolaylıkla özelleştirilebilecektir. Uygulama App store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir. Uygulamanın iki işlevi vardır:

 

Birinci Bölüm teknisyene, aracın süspansiyonuyla ilgili hangi sorunların tespit edildiğinin ve hangi parçaların değiştirilmesi gerektiğinin araç sürücüsüne açıklaması konusunda yardımcı olmaktadır. Sürücüye aşınmış amortisörler, helezon yaylar, montaj ve koruma parçaları ile ilgili tehlikeleri ve riskleri açıklayan bir videoya bağlantılar içeren bir kısa mesaj gönderir.

 

İkinci Bölüm bir garajın, bir müşterinin aracında gerçekleştirdiği ve sona ermiş tamiratın sergilenmesi amacını taşır. Araç sürücüsüne, yapılan işin öncesi ve sonrasını gösteren bir fotoğraf içeren bir kısa mesaj gönderebilir.

 

Uygulama, tüm Avrupa’da teknisyenlerle yürütülen ayrıntılı bir pazar araştırması çalışması sonucunda geliştirilmiş ve bu araştırmada ortaya konulan, sürücü ile daha etkin bir iletişim sağlamak ve amortisör, helezon yaylar, montaj ve koruma parçalarının güvenlik konusunda oynadığı kritik rolü sürücüye daha iyi açıklayabilmek gibi birçok sorunu doğrudan çözmek için tasarlanmıştır.

 

Konu hakkında KYB Avrupa Pazarlama Müdürü Jordan Day şunları ifade etmiştir: “Demo sürümü için aldığımız geribildirimler son derece olumluydu ve bu yeni Mobil Uygulamanın tamirhanelerin itibarlarını ve satışlarını artırmalarına yardımcı olacağından eminiz”.