KYB Yeni Motor Sporları Web Sitesini Yayınlıyor

KYB Avrupa Satış Sonrası birimi, motor sporları aktivitelerine özel yeni bir web sitesi yayınladı: www.kybsport.com

KYB, dünya çapında çeşitli yüksek profilli motor sporlarında birçok takıma sponsorluk yapıyor. Bu web sitesi, yıl boyunca her bir takımın ilerleme durumunu sergilemek için takımları tek bir yerde bir araya getiriyor. Sponsorluklar, hızlı tempoyla geçen zorlu Dünya Ralli Yarışlarından Asya Ülkeler Arası Ralli Yarışları gibi dayanıklılık yarışlarına ve Super GT yarışlarına kadar çok çeşitli etkinlikleri kapsıyor. KYB’de, mühendisliğin sınırlarını zorlayarak dersler çıkarabilir ve KYB Corporation çapında yeni geliştirilmiş teknolojileri paylaşabiliriz.

KYB Corporation, yarışlarda kullanılmak üzere son derece özel ürünler geliştirme konusunda engin deneyime sahip, özel motor sporları mühendislerinden oluşan bir ekibe sahiptir. Bu rekabetçi ortamda son teknoloji bileşenlere olan talep, birinci sınıf hassasiyet ve kalite gerektirmektedir. KYB’nin Elektronik Servo Direksiyon (EPS) sistemleri, motor sporlarında ve özellikle 24 saatlik Le Mans yarışı gibi dayanıklılık yarışlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. KYB’nin süspansiyon bileşenlerine, çeşitli yarış disiplinlerinden gelen bir dizi motor sporları takımları tarafından da güvenilmektedir.

KYB Sport web sitesinde yer alan takımlar arasında APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS ve Monster Energy RX Cartel bulunmaktadır. Web sitesinde ayrıca, KYB ile ilgili motor sporları etkinlikleri hakkında güncel haberler ve bloglar yer alıyor. KYB Avrupa Pazarlama Müdürü Jordan Day: “Yeni web sitesi, KYB’nin yüksek performanslı mühendisliğini sergilemek için harika bir yer. Avrupalı müşterilerimize dünyanın dört bir yanında sponsor olduğumuz harika takımları tanıtacağımız ve bununla birlikte bu takımların dünya çapındaki hayranlarına KYB markası hakkında bilgi verebileceğimiz bir yer istiyoruz.”

Toyota Gazoo Racing’in 24 Saatlik Nürburgring yarışındaki üstün performansının ardından, yeni web sitesinin yayınlanması için daha iyi bir zaman olamazdı. TGR, KYB elektronik servo direksiyonunu ve süspansiyonunu kullanmaktadır ve araçlarının her ikisi de bu korkutucu dayanıklılık yarışını tamamlayabilmiştir. Yarışı Lexus LC sınıfında 1. olarak ve GR Supra sınıfında 3. olarak tamamlamıştır.