KYB, AUTOMECHANIKA FRANKFURT İÇİN KARBONSUZLAŞIYOR

KYB Europe Aftermarket, 11 -15 Eylül arası Frankfurt’ta düzenlenen Automechanika’ya katılacak. Lider otomotiv amortisörü, helezon yay ve süspansiyon montaj kiti tedarikçisi KYB, 4. Salonda, E31 numaralı standda olacak.

KYB, Avrupa’nın yanı sıra Japonya ve Amerika’dan da seyahat eden temsilcilerle bu büyük otomotiv etkinliğine katılımın çevreye olumsuz etkisini minimuma indirmeye çalışıyor. Uçuşlar, araba yolculukları, stant üretimi, yiyecek ve içecek hazırlıkları ve konaklama kaynaklı karbondioksit miktarı bağımsız bir çevrimiçi uzman tarafından hesaplandı. KYB, bunu telafi etmek için iklim değişikliğiyle mücadele eden bir çevre kurumuna bağışta bulundu. KYB, bu şekilde dünya çapında Kurumsal Sosyal Sorumluluğa olan bağlılığını bir kere daha kanıtlamış oldu.

KYB, Automechanika’da KYB ürünlerini monte eden teknisyenlere yardımcı olacak destek araçları portföyünü sergileyecek. Buna ilk defa sergide özel olarak tanıtılacak olan yeni özelliklere sahip KYB Süspansiyon Çözümleri Uygulaması da dahil. Daha fazla bilgi için standı ziyaret etmeyi unutmayın!

KYB Europe Aftermarket Pazarlama Müdürü Jordan Day, “KYB, müşterilerinin başarısında eğitimin ve desteğin kilit unsurlar olduğuna inanıyor. KYB, teknisyen destek araçları yelpazesini genişletmeye ve bu ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor. Automechanika, mevcut ve potansiyel müşterilere elimizdekileri göstermek için mükemmel bir platform. Ayrıca farklı ülkelerden birçok insanla görüşüp Süspansiyon Çözümleri destek programımızı nasıl geliştirebileceğimiz hususunda yorumlarını almamıza da olanak tanıyor.” dedi.

Süspansiyon Çözümleri programı, ayrıca 360 derece görselleri, montaj videolarını, her parça için QR kodlarıyla montaj önerilerini ve çevrimiçi teknik desteği de içeriyor.