KYB, amortisör montaj videoları 4 milyon izlenme sayısına ulaştı

KYB Europe Aftermarket amortisör montaj videoları, YouTube kanalında 4 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Pazarın öncüsü niteliğindeki montaj videoları, zorlayıcı veya alışılmışın dışındaki amortisör değişimleri için, 2013’te yayınlanmaya başlamıştı. Şu anda 380’in üzerinde araç uygulamasını kapsayan 100’ün üzerinde video mevcut. Videolar, ayda ortalama 90.000 defa, yani 195.000 dakika boyunca izleniyor.

En çok izlenen montaj videosu, Peugeot 307, 308, Citröen C4 ön amortisörlerine ait. Değiştirmenin oldukça zor olduğu bu amortisörlerde, en üstteki somuna ulaşabilmek için, teknisyenin, cam sileceklerini, ön paneli, fren hidrolik yağı haznesini ve silecek kapağını çıkarması gerekiyor.

KYB, tüm montaj videolarında amortisörleri değiştirmek için doğru aletler ve özel geometrik ayarlar ile birlikte doğru süreci gösteriyor.

KYB; teknisyenlerden, amortisör değişiminde zorluk yaşadıkları özel bir araç olduğu koşulda, temasa geçilmesinden memnuniyet duyar çünkü ancak bu şekilde onlara destek olacak montaj videoları hazırlamak mümkün olabilir. Teknisyenler araç detaylarını (herhangi bir dilde) QR@kyb-europe.com adresine gönderebilirler.