2018 İÇİN YENİ KYB KATALOGLARI

KYB, amortisörler ve helezon yaylar için tüm KYB yelpazesiyle birlikte 2018 için hazırlanan tüm yeni uygulamaların detaylarını da içeren en yeni Avrupa kataloglarını çıkardı.

Yeni kataloglar, 100’ün üzerinde amortisör parça numarası ve 230 yeni helezon yay parça numarası içeriyor. Bunlara arabalar ve hafif ticari araçlar için uygulamalar da dahil. Yeni parçaların çoğu stokta mevcut.

Yeni amortisör parçaları, Avrupa’da ek olarak 6 milyon, yeni helezon yaylar ise 9,5 milyon arabanın ihtiyacını karşılayacak. Öne çıkan yeni uygulama modelleri bu basın bülteninin ikinci sayfasında listelenmiştir.

Ayrıca amortisörlerin ömrünü uzatan ve amortisörlerle aynı anda kolayca çıkarılabilen Süspansiyon Montaj Kitleri için 55 yeni uygulama ve 40 yeni Koruma Kiti uygulaması da dahil edildi. Bu yeni kitler, Avrupa’da 26 milyon araçta kullanılacak.

Avrupa satış sonrası hizmetler konusunda pazar lideri olan KYB’nin amortisör kataloğunda 80 araç üreticisine yer verildi. Kolay kullanım için iki katalog da alfabetik olarak listelendi. Süspansiyon bileşenlerinin resimli bir listesi de kataloglara dahil edildi.

Kataloğun interaktif sürümünü KYB Avrupa’nın web sitesindeki destek alanında bulabilirsiniz. Ayrıca TecDoc gibi büyük elektronik kataloglara da dahil edildi.