KYB befäster sin position som fjädringsspecialist

KYB Europe har lanserat en helt ny serie styrdelar för att befästa sin position som fjädringsspecialist. Länkarmar (wishbones), kulleder, stabilisatorlänkar, dragstångsändar och rackändar utgör den nya KYB-familjens styrdelar.

KYB-styrdelar utvecklas och testas enligt OE-specifikationen som ett minimum – vilket säkerställer att samtliga delar som du köper matchar OE-kvalitet eller bättre. Komponenterna utsätts för många kvalitetsprovningsmetoder, inklusive hårdhetskontroll, materialbelastning, kulstiftstyrka, rotationsmomentprovning och länkstångdragning.

Innan deras europeiska lansering har över 1 miljon KYB-styrdelar redan sålts över hela världen i några av de tuffaste klimaten och på några av de tuffaste vägarna.

Distributörer av KYB-styrdelar kan dra nytta av samtliga branschledande service-, logistik- och säljstöd som gynnar våra kunder i hela Europa. Våra data- och katalogteam, som blev den första stötdämparleverantören i världen som tilldelades Premier Data Supplier av TecDoc och har arbetat outtröttligt för att säkerställa att det nya styrdelssortimentet är så exakt och effektivt som möjligt.

Med verkstaden i åtanke inkluderar KYB-länkarmarna samtliga kulleder. För enkelhets skull ingår även samtliga hjälpdelar i sortimentet (muttrar osv). Verkställande försäljningsdirektör Juan Carlos Diez kommenterade att ”Styrdelar är nästa naturliga efterträdare till våra nuvarande sortiment, och något vi har arbetat med under lång tid. Vårt snabbt växande sortiment gör det möjligt för verkstäder att förlita sig på en pålitlig leverantör för alla sina styr- och upphängningsbehov”.

För att se hela sortimentet, se hemsida www.kyb-europe.com/svenska/steering-parts