Nagasava preuzima poziciju Potpredsednika kompanije KYB Europe od Hauarta

KYB korporacija je imenovala Tecunosuke Nagasavu (Tetsunosuke Nagasawa) za novog Potpredsednika kompanije KYB Europe Aftermarket. On menja Majka Hauarta (Mike Howarth), koji je posle 22 godine uspešnog rada napustio KYB.

Nagasava se pridružio kompaniji KYB 2005. godine, u diviziji za rezervne delove sa sedištem u Tokiju. U Evropu je prešao 2007. godine, gde je bio zadužen za izvoz u region Balkana i zemlje Komonvelta. Nakon toga je od aprila 2013. do marta 2019. predvodio KYB Russia, gde je nakon restrukturiranja poboljšao rezultate kompanije i percepciju brenda, povećavši tržišno učešće na 30%.

U vezi sa svojom novom ulogom u kompaniji KYB Europe, Nagasava je izjavio: „Važno je imati na umu da KYB Europe ne samo da prodaje proizvode našeg brenda na tržištu rezervnih delova, već takođe pruža podršku, logističke i prodajne usluge. Prema tome, mi moramo da stvorimo dodatnu vrednost za naše proizvode kako bismo klijentima ponudili nešto više. Da bismo uspeli, moramo da budemo otvorenog uma i proaktivni. U skladu sa tim nastavićemo da primenjujemo naš poslovni princip da budemo brzi i agresivni.“

Kompanija KYV Europe Aftermarket zapošljava preko 250 radnika i poseduje kancelarije u 9 zemalja i 6 skladišta.