Na vidiku su nova poboljšanja KYB-ovih podataka

Kompanija KYB je najavila dalje poboljšanje kvaliteta svojih podataka i unapređenje vidljivosti na TecDoc-u. Nedavno je objavljeno da je KYB zadržao status dobavljača klase A kompanije TecAlliance. Posvećeni tim ljudi sa punim radnim vremenom nastoji da osigura da KYB-ovi kataloški podaci budu ažurni i tačni, kako bi klijenti imali pristup najrelevantnijim podacima. Da bi dobavljač bio svrstan u klasu A, opisi proizvoda moraju da budu najmanje 99% u skladu sa standardima kompanije TecAlliance.

Pored toga, KYB je izabran da učestvuje u TecAlliance-ovoj pilot šemi u okviru koje će novi podaci dodati u TecDoc biti dostupni već posle samo 6 dana – što je ogromno poboljšanje u odnosu na trenutni period čekanja od mesec i po dana. Pilot šema će biti implementirana tokom avgusta 2019. godine. Kompanija KYB već može da se pohvali da je tržišni lider među proizvođačima amortizera – nedavna analiza celokupne evropske flote vozila je pokazala da su, u odnosu na prvog sledećeg konkurenta, KYB-ovi proizvodi zastupljeni kod čak 5 miliona vozila više među evropskim vozilima mlađih od 5 godina. Nakon izbora KYB-a kao jedinog velikog proizvođača amortizera koji će učestvovati u projektu povećanja brzine vidljivosti podataka, tržišno liderstvo KYB-a će biti još samo naglašenije.

 „Kompanija KYB je iz više razloga u stanju da amortizere plasira na tržište mnogo brže u odnosu na svoje konkurente,“ objašnjava Žan Fransoa Huan (Jean François Huan), Generalni direktor za upravljanje proizvodima u kompaniji KYB Europe Aftermarket. „Kompanija KYB je snabdevač originalnih ugradnih delova kod svakog petog vozila u svetu, pri čemu smo mi prva kompanija koja je u stanju da odmah plasira proizvod na tržište. Pored toga, raspolažemo sa istraživačkim odeljenjima raspoređenim širom sveta, ogromnim razvojnim pogonom u Japanu i centrom za ugradnju i testiranje, ovde u Francuskoj. Mogućnost da novi podaci dodati u TecDoc budu dostupni već posle samo šest dana je sledeći korak ka tome da naši proizvodu budu dostupni i vidljivi klijentima mnogo brže u odnosu na bilo kog drugog konkurenta.“