KYB učvršćuje svoju poziciju stručnjaka za suspenziju/vešanje

KYB Europe je lansirao potpuno novi asortiman upravljačkih delova, u cilju učvršćivanja svoje pozicije stručnjaka za vešanje. Kontrolne ruke (žičane kosti), kuglični ležajevi, stabilizatorske veze, prirubnice i poluge čine porodicu KYB upravljačkih delova. Svi oni su sada dostupni u online TecDoc katalogu.

KYB upravljački delovi su napravljeni i testirani prema OE specifikaciji kao minimalnim uslovom – omogućujući tako da svaki kupljeni deo odgovara OE kvalitetu ili boljem. Komponente su podvrgnute brojnim metodama testiranja kvaliteta, uključujući: kontrolu tvrdoće, opterećenje materijala, kontrolu jačine kuglične igle, testiranje obrtnog momenta i povlačenje poluge.

Pre svog lansiranja na Evropsko tržište, preko 1 milion KYB upravljačkih delova je već bilo prodato širom sveta u nekim od najsurovijih klimata, i na nekim od najtežih puteva.

Distributeri KYB upravljačkih delova mogu imati koristi od vodeće usluge u industriji, logistike i prodajne podrške koja čini dobrobiti našim korisnicima širom Evrope. Naši timovi za obradu podataka i katalogiziranje, koji su kao prvi snavdevač amortizera na svetu dobili nagradu Najbolji provajder podataka od strane TecDoc, neumorno rade na tome da novi asortiman upravljačkih delova učine što tačnijim i efikasnijim.

Imajući na umu radionicu, KYB kontrolne ruke imaju kuglične ležajeve. Zbog pogodnosti, svi pomoćni delovi su takođe uključeni u asortiman (navrtnji itd.). Izvršni prodajni direktor Huan Karlos Diez je komentarisao sledeće: „Upravljački delovi su sledeći prirodni produkt naših aktuelnih asortimana i nešto na čemu dugo radimo. Naš rastući asortiman će omogućiti radionicama da se oslanjaju na pouzdanog snabdevača u cilju ispunjenja svih svojih potreba za upravljačkim delovima i delovima za vešanje/suspenziju“.

Za prikaz čitavog asortimana, molimo pogledajte www.kyb-europe.com/srbija/steering-parts