KYB PRUŽA PODRŠKU UGLJENIČNOJ NEUTRALNOSTI TOKOM SAJMA ’AUTOMECHANIKA’ U FRANKFURTU

KYB Europe Aftermarket (KYB Evropa – Postprodajne usluge) izlaže na sajmu ’Automechanika’ u Frankurtu od 11. do 15. septembra. Vodeći dobavljač automobilskih amortizera, spiralnih opruga i šolja amortizera, biće prisutan na štandu E31 u hali 4.

Uzimajući u obzir dolazak brojnih posetilaca iz čitave Evrope, kao i Japana i Severne Amerike, kompanija KYB je želela da ograniči negativan uticaj na životnu sredinu koji nastaje kao rezultat posete ovom značajnom događaju u automobilskoj industriji. Uračunavajući avio letove, putovanja automobilima, izradu štandova, pripremu hrane i pića, kao i obezbeđivanje smeštaja, izračunata je količina stvorenog CO2, uz asistenciju nezavisnog onlajn stručnjaka za ovu oblast. Kako bi uticala na smanjenje negativnih posledica, kompanija KYB je uplatila donaciju dobrotvornom društvu posvećenom zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena. Ovaj postupak je deo globalne posvećenosti kompanije KYB njenoj korporativnoj društvenoj odgovornosti.

Tokom Sajma ’Automechanika’, KYB će predstaviti svoj rastući portfolio alata za podršku namenjenih serviserima koji ugrađuju KYB-ove proizvode. Ovo obuhvata novu aplikaciju „KYB Suspension Solutions“ (KYB-ova rešenja za sisteme vešanja), koja poseduje neke uzbudljive nove opcije koje će ekskluzivno biti predstavljene na sajmu. Posetite štand kompanije da biste saznali više!

Džordan Dej, marketing menadžer u kompaniji KYB Europe Aftermarket objašnjava da „Kompanija KYB veruje da su obuka i podrška ključni elementi uspeha kod klijenata. Kompanija KYB nastavlja da investira i proširuje paletu alata za podršku serviserima. Sajam ’Automechanika’ je izvrsna platforma za prikazivanje onoga što je trenutno dostupno, kako postojećim tako i potencijalnim klijentima. Takođe nam se pruža mogućnost da razgovaramo sa ogromnim brojem ljudi iz različitih zemalja i da dobijemo povratne informacije o tome kako možemo dodatno da unapredimo naš program podrške rešenjima za sisteme vešanja.“

Program rešenja za sisteme vešanja takođe uključuje slike u 360 stepeni, video snimke o ugradnji, posebne savete u vezi sa ugradnjom pojedinačnih delova putem QR kodova i onlajn tehničku podršku.