KYB proslavlja 4 miliona pregleda video snimaka o ugradnji amortizera

KYB Europe Aftermarket (KYB Evropa – Postprodajne usluge) proslavlja 4 miliona pregleda svojih video snimaka o ugradnji, postavljenih na YouTube kanalu kompanije.

Popularni kanal sa velikim izborom video snimaka o komplikovanim procedurama zamene amortizera je pokrenut još 2013. godine. Kanal trenutno poseduje preko 100 video snimaka koji se odnose na ugradnju u preko 380 modela vozila. Video snimci imaju prosečno preko 90.000 pregleda mesečno, sa 195.000 minuta prikaza svakog meseca.

Najgledaniji video snimak se odnosi na ugradnju prednjih amortizera na Peugeot 307, 308 i Citröen C4. Radi se o veoma komplikovanoj proceduri zamene amortizera, jer da bi serviseri prišli gornjem navrtnju, potrebno je da skinu brisače vetrobranskog stakla, ploču za odvod vode, posudu sa kočionom tečnošću i poklopac brisača vetrobranskog stakla.

U svim video snimcima o ugradnji, KYB prikazuje ispravne procedure zamene amortizera, uključujući i alate koje treba koristiti i posebna geometrijska podešavanja.

Ako serviseri primete da je na određenom vozilu teško zameniti amortizere, KYB ih ohrabruje da ih kontaktiraju, kako bi bio napravljen odgovarajući video snimak o ugradnji koji im može biti od pomoći, pri čemu je podatke o vozilu (na bilo kom jeziku) potrebno poslati na: QR@kyb-europe.com.