KYB predstavlja novi veb-sajt za motosport

Kompanija KYB Europe Aftermarket pokrenula je novi veb-sajt posvećen aktivnostima na polju motosporta: www.kybsport.com

 

KYB sponzoriše više timova u raznim motosportovima visokog profila širom sveta. Ovaj veb-sajt objedinjuje te stvari radi predstavljanja napredovanja svakog tima tokom godine. Sponzorstva pokrivaju svestran opseg događaja, od brzih i surovih trka svetskog reli šampionata do trka izdržljivosti, kao što je Asia Cross Country Rally i brzih Super GT trka. Ispitivanjem granica inženjeringa, KYB može da stiče nova saznanja i da deli poboljšanu tehnologiju unutar cele KYB korporacije.

 

KYB korporacija ima namenski tim motosport inženjera sa ogromnim iskustvom u razvoju izuzetno specijalizovanih proizvoda za korišćenje na trkama. Potražnja za vrhunskim komponentama u ovom takmičarskom okruženju zahteva preciznost i kvalitet najviše klase. KYB sistemi za elektronsko servo-upravljanje (EPS) veoma su rasprostranjeni u motosportu, a naročito na trkama izdržljivosti, kao što je 24 sata Le Mana. KYB komponentama za vešanje takođe su ukazali poverenje brojni timovi u motosportu, u različitim trkačkim disciplinama.

 

U timove koji su predstavljeni na KYB Sport veb-sajtu spadaju APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS i Monster Energy RX Cartel. Veb-sajt takođe pruža najnovije vesti i blogove o aktivnostima u motosportu u vezi sa kompanijom. „Novi veb-sajt predstavlja odlično mesto na kojem KYB može da pokaže svoj inženjering visokih performansi“ kaže Jordan Day, menadžer marketinga u KYB Europe. „Želimo mesto na kojem evropskim klijentima možemo da predstavimo odlične timove koje sponzorišemo širom sveta, kao i da pružimo informacije o brendu KYB obožavaocima tih timova širom sveta.“

 

Predstavljanje novog veb-sajta nije moglo da dođe u boljem trenutku, nakon izvanrednog učinka tima Toyota Gazoo Racing tokom 24 sata na Nirburgringu. TGR koriste KYB elektronsko servo upravljanje i vešanje, a oba njihova automobila završila su surovu trku izdržljivosti. Lexus LC je završio 1. u klasi, a GR Supra je završila 3. u klasi.