KYB nudi korisnicima podršku na društvenim mrežama

KYB Evropa je kreirao dva seta besplatnih digitalnih paketa društvenih medija – jedan za distributere i jedan za radionice. To su gotovi postovi koje korisnici KYB-a koji imaju kanale društvenih medija mogu koristiti za edukaciju svojih kupaca o kritičnoj prirodi komponenti vešanja.

Vizuelni materijali su praćeni predloženim tekstom za objave, kao i pregledom kako društveni mediji mogu pomoći poslovnoj komunikaciji. Postovi u paketu distributera su usmereni na radionice, dok su postovi u paketu za radionice namenjeni direktno vozačima.

Menadžer marketinga KYB Evrope, Jordan Day objašnjava: „Naši novi digitalni paketi društvenih medija su najnoviji u našem rastućem asortimanu alata za podršku za naše klijente. Znamo da mnogi distributeri i radionice veoma efikasno koriste društvene medije da komuniciraju sa svojim relevantnim bazama kupaca; nadamo se da će im ovi digitalni paketi pomoći da posavetuju kupce zbog čega je važno zameniti komponente vešanja nakon 80.000 km“.

Distributeri koji su zainteresovani za korišćenje ovih paketa, treba da kontaktiraju svog lokalnog KYB prodajnog predstavnika ili KYB kancelariju od koje kupuju. Zainteresovane radionice mogu da kontaktiraju zvaničnog KYB distributera od koga kupuju.