KYB Mobilna Aplikacija ide od jake ka jačoj

Mobilnoj aplikaciji KYB Suspension Solutions nastavlja da raste popularnost među evropskim radionicama, do sada preuzeta 15.000 puta. Najviše korisnika ima Španija sa 2.760, zatim Velika Britanija sa 2.510 i Italija sa 1.560.

Aplikacija ima tri glavne karakteristike koje pomažu tehničarima da pronađu i montiraju komponente vešanja i da objasne radove, komuniciraju i prodaju delove vešanja vozačima. Prva karakteristika omogućava tehničarima da predlože rad na suspenziji vozaču. Nakon pregleda vozila, tehničar u aplikaciju unosi „simptome“ koje vozilo pokazuje, prilažući sliku ako je potrebno. Aplikacija zatim uzima ove informacije i kreira poseban izveštaj o vozilu, koji je tekst za kupca, sve besplatno. Ovaj izveštaj sadrži dugme „pozvati radionicu“ – vozač u proseku klikne na ovo dugme 1 od 4 puta.

Druga karakteristika omogućava tehničaru da snimi fotografije „pre i posle“ prilikom rada na vešanju vozila. Aplikacija šalje ove slike zajedno sa izveštajem o vozilu kupcu. Izveštaj objašnjava obavljene radove i poboljšanja koje će ona imati na vozilo i prikazuje im slike starih i novougrađenih komponenti.

Poslednja karakteristika pruža detaljne tehničke savete za delove vešanja. Tehničari mogu ili da unesu marku i model automobila, broj šasije ili registarski broj i biće im prikazani potrebni KYB brojevi delova i detaljan tehnički bilten koji uključuje ilustrovano uputstvo za ugradnju po koracima, kao i potrebni alati (zajedno sa vrednostima za podešavanje zateznog momenta) i procena vremena potrebnog za završetak radova. Ako postoji KYB video snimak za ovu referencu, on je takođe dostupan.

Aplikacija KYB Suspension Solutions je besplatna za preuzimanje i korišćenje, dostupna na 20 evropskih jezika i potpuno prilagodljiva tako da svi izveštaji koji se šalju sadrže sopstveno ime, kontakt broj i logo radionice. Za one koji nemaju aplikaciju, ona je danas dostupna u App Store-u i Google Play-u.