KYB Lansira Novu, Inovativnu Aplikaciju

Kompanija KYB Europe lansirala je novu, inovativnu aplikaciju za mobilne uređaje.

 

Aplikacija „KYB Suspension Solutions App“ je dizajnirana specijalno za automehaničare i lako se može prilagoditi u svakoj automehaničarskoj radionici u kojoj se koristi. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti iz prodavnica aplikacija App store i Google Play. Aplikacija raspolaže sa sledeće dve funkcije:

 

Prva funkcija je da pomogne automehaničaru da lakše objasni vozaču koji problemi su identifikovani kod amortizera u njegovom vozilu i koje komponente je potrebno zameniti. Aplikacija šalje vozaču SMS sa linkovima ka video klipovima koji objašnjavaju rizike povezane sa istrošenim amortizerima, oprugama, šoljama i zaštitnim komponentama.

Druga funkcija je prikazivanje obavljene popravke koju je u automehaničarskoj radionici izvršena na klijentovom vozilu. Aplikacija šalje vozaču poruku sa slikama napravljenim pre i posle obavljenih radova.

 

Aplikacija je razvijena nakon detaljnog panevropskog tržišnog istraživanja koje je obavljeno u saradnji sa automehaničarima i dizajnirana je da direktno odgovori na brojne navedene zahteve, kao što su efikasna komunikacija sa vozačem i bolje objašnjavanje ključne važnosti za bezbednost koju imaju amortizeri, opruge, šolje i zaštitne komponente.

 

Džordan Dej (Jordan Day), marketing menadžer kompanije KYB Europe objašnjava: „Povratne informacije o demo verziji su izuzetno pozitivne i uveren sam da će ova nova aplikacija za mobilne uređaje u velikoj meri pomoći automehaničarskim radionicama da podignu kvalitet usluga koje pružaju svojim klijentima, kao i da povećaju prodaju.“