KYB Katalog – naša preciznost, vaša prednost

KYB Europe je od TecAlliance-a dobio status „ Premier Data Supplier “.

Premier Data Supplier je novi zlatni standard u kvalitetu TecDoc podataka. Sa ovim novim statusom, TecAlliance odaje priznaje posvećenosti dobavljača podataka koji ispunjavaju njihove visoke standarde kvaliteta. Kriterijumi za ovaj najviši nivo statusa imaju znatno strože uslove za sadržaj.

KYB ima posvećen tim ljudi koji vredno radi kako bi osigurao da podaci u katalogu KYB Europe budu ažurni i tačni, osiguravajući tako da kupci imaju pristup najrelevantnijim podacima. KYB Europe ima TecDoc A-status u nizu uzastopnih godina i jedna je od prvih aftermarket kompanija koja je postala Premier Data Supplier.

Na TecDoc platformi je zastupljeno 700 brendova, od kojih su samo 16% trenutno Premier Data Supplier. KYB je prvi i trenutno jedini veliki proizvođač amortizera koji je dobio ovaj zlatni status.

Menadžer marketinga KYB Europe, Jordan Day, objašnjava: „Kvalitet podataka je ključan za uspešnu identifikaciju delova. KYB će nastaviti da ulaže u ovaj ključni element podrške i daje mu prioritet”.

Od aprila ove godine, KYB Europe je svom asortimanu dodao 67 novih amortizera koji pokrivaju 8 miliona vozila i 95 novih spiralnih opruga koje pokrivaju 7 miliona vozila.