KYB jača podršku distributerima

TecDoc katalog je ažuriran da uključi KYB video uputstva montaže delova, gde je to dostupno. Prilikom pretrage dela, ako postoji video o montaži za taj određeni deo, video link će se pojaviti.  Svi ovi video zapisi namenjeni su vozilima u kojima je ili težak ili neobičan postupak zamene amortizera. KYB ima širok spektar odgovarajućih video snimaka koji su svi dostupni na YouTube-u (KYBEurope), a takođe i u zoni podrške na sajtu www.kyb-europe.com.

KYB Evropa takođe radi na povezivanju dodatnih informacija, kako bi distributerima još više olakšao odabir tačnog dela i pristup određenim informacijama o tom delu. Jordan Day, marketing menadžer za KYB Evropa, objašnjava: „Neprekidno radimo na novim načinima sa kojima možemo pružiti podršku i distributerima i kupcima u radionicama kako bismo olakšali prepoznavanje i ugradnju komponenata vešanja“.

TecAlliance je potvrdio da je KYB Evropa zadržao status A ocenjenog dobavljača. Predani tim ljudi radi sa punim radnim vremenom kako bi osigurao da su podaci kataloga KYB Evropa ažurni i tačni, osiguravajući kupcima pristup najrelevantnijim podacima.

Da bi bili nagrađeni kao A ocenjeni dobavljač, opisi proizvoda moraju biti u skladu sa najmanje 99% TecAlliance standardima. KYB Europe ima ovaj status niz uzastopnih godina.