KYB App nastavlja snažan rast

Mobilna aplikacija KYB Suspension Solutions nastavlja snažan rast popularnosti među Evropskim radionicama i do sada je preuzeta više od 10 000 puta. Španija ima najviše korisnika sa 21%, zatim Velika Britanija sa 19% i Italija sa 10%.

Aplikacija ima tri glavne karakteristike za pomoć mehaničarima u pronalaženju i prilikom ugradnje delova ogibljenja, kao i objašnjenja, komunikaciju i prodaju ogibljenja vozačima. Prva omogućava radionici da vlasnicima vozila predloži popravku vešanja. Nakon pregleda vozila, majstor unosi u aplikaciju „simptpme“ koje vozilo prikazuje, po potrebi prilaže sliku. Aplikacija zatim uzima ove informacije i kreira specifičan izveštaj o vozilu koji je izveštaj kupcu, i to besplatno. Ovaj izveštaj sadrži dugme „pozovi radionicu“ – u proseku na ovo dugme kupac klikne 1 do 4 puta.

Druga karakteristika omogućava serviseru da napravi fotografije „pre i posle“ dok radi na vešanju vozila. Aplikacija ove fotografije, zajedno sa izveštajem, šalje korisniku. Izveštaj objašnjava završen posao i prednosti koje će imati na vozilu i prikazuje im slike starih i novougrađenih delova.

Poslednja karakteristika pruža detaljne, specifične tehničke savete za posao na sistemu vešanja. Mehaničari mogu unosom marke i modela automobila, broja šasije ili registarskog broja da dobiju prikaz KYB kataloških brojeva neophodnih za popravku, detaljan tehnički bilten koji sadrži ilustrovani skup po koracima za ugradnju, informaciju o potrebnom alatu za rad (informacije o obrtnom momentu), kao i procena vremena potrebnog za obavljanje zamene delova. Ako za vozilo, na čijem vešanju se radi, postoji KYB video o ugradnji, on će takođe biti u prilogu.

KYB Suspension Solutions App je besplatna za preuzimanje i besplatna za upotrebu, dostupna na 20 jezika i potpuno prilagodljiva, tako da svi poslati izveštaji sadrže ime, kontakt broj telefona i logo radionice. Za one koji još nemaju ovu aplikaciju, od danas je dostupna na App Store i Google Play-u.