Korporaciji KYB dodeljeno priznanje na godišnjoj dodeli nagrada PSA grupacije za najbolje dobavljače

Korporaciji KYB je PSA grupacija dodelila „Nagradu za proizvode i usluge koji stvaraju vrednost“ na njihovoj godišnjoj dodeli nagrada za najbolje dobavljače, održanoj 26. juna.

Ova nagrada je dodeljena korporaciji KYB zbog njene sposobnosti da ponudi „inovativna tehnička rešenja i nove usluge koje stvaraju vrednost“. Na događaju su nagrađene korporacija KYB i 15 drugih kompanija, čime je odato priznanje najboljim partnerima u mreži dobavljača PSA grupacije koja broji preko 8.000 dobavljača širom sveta.

Korporacija KYB je blisko sarađivala sa PSA grupacijom tokom višegodišnjeg perioda, a ova nagrada se odnosi na naše nove ’progresivne hidraulične jastuke’, koji su razvijeni za Citröen C5 Aircross, a ugrađuju se i u druge Citröenove modele.

Mike Howarth, Predsednik ogranka KYB Evropa – Postprodajne usluge, izjavio je: „KYB kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj automobilskih amortizera, a ova nagrada omogućava nam da našim kupcima na tržištu rezervnih delova u Evropi pokažemo značaj ovog novog inovativnog dizajna amortizera koji se ugrađuje u brojne modele vozila u Evropi.“

Za više informacija o progresivnim hidrauličnim jastucima, pogledajte posebno, detaljno saopštenje na javnost na adresi: kyb-europe.com/media.