Novi 2022 PDF Katalozi

KYB je lansirao svoje najnovije evropske kataloge za amortizere i spiralne opruge – kompletan spisak KYB asortimana kao i detalje svih novih aplikacija za 2022. Katalozi su u PDF formatu koji su dostupni za preuzimanje sa web stranice KYB Europe . Katalozi su dostupni na nekoliko evropskih jezika.

Novi katalozi sadrže preko 250 novih brojeva amortizera i skoro 600 novih kataloških brojeva spiralnih opruga, koji uključuju aplikacije za automobile i laka komercijalna vozila (LCV). Takođe su uključene aplikacije za komplete za montažu vešanja, kao i aplikacije za komplete za zaštitu. Svi novi dodaci obezbeđuju pokrivenost za desetine miliona vozila širom Evrope.

Najažurniji asortiman KYB-a je uvek dostupan na mreži preko TecDoc-a. Ovaj elektronski katalog dostupan je u zoni podrške na www.kyb-europe.com. KYB Evropa ima TecDoc-ov A-rejting nekoliko uzastopnih godina i bila je jedna od prvih aftermarket kompanija koja je prošle godine postala Premier dobavljač podataka, novi zlatni standard u kvalitetu TecDoc podataka.

Online katalog takođe uključuje linkove do naših video snimaka o ugradnji gde je to prikladno, kao i najveći asortiman slika od 360 stepeni za amortizere i uloške na tržištu rezervnih delova. Ove slike mogu da se zumiraju i rotiraju kako bi radionicama omogućili da odaberu tačan kataloški broj dela odmah, čime se smanjuje mogućnost greške i vraćanja robe.