KYB Sanal Gerçeklik Güvenlik Videosunu Sunar

KYB Avrupa, aşınmış amortisörlerin tehlikelerini anlatmak için yeni bir sanal gerçeklik videosu hazırlayarak inovatif bir yaklaşım benimsemiştir.

 

İzleyiciler, özel sanal gerçeklik gözlükleri kullanarak eski amortisörlerle yenilerini karşı karşıya getiren bir ürün testini deneyimleyebilecek. Video, YouTube tarafından sunulan yeni sanal gerçeklik özelliğini kullanıyor ve izleyicinin sanki arabada sürücüyle birlikteymiş gibi kafasını istediği yöne çevirebilmesini sağlayarak kapsamlı bir deneyim ortaya çıkarıyor.

 

Video, birbiriyle aynı iki aracın gerçekleştirdiği iki farklı manevrayı içeriyor. Birinci araç 80.000 km’lik yok kat etmiş ve amortisörleri eski, ikinci araçta ise yeni KYB amortisörleri var. İlk önce, 50 km / saat hızla aracın yönlendirme ve kontrolünü değerlendirmek için bir slalom testi yapıyorlar. Daha sonra 80km süratle acil fren testi yapıyorlar.

 

İzleyiciler videoda, yeni amortisör kullanılan araçta sürücülerin vücut açısı ve araç kontrolünün belirgin bir şekilde daha iyi olduğunu ve performanslar arasındaki farkları kolaylıkla izleyebilir. Fren testinde, yeni amortisörler ile durma mesafesi neredeyse tam bir araç boyu azalıyor. Bu, tipik bir yaya geçidinin genişliğinin yarısından fazla bir mesafedir, bu nedenle bu mesafe güvenli bir şekilde durma veya çarpışma arasındaki farkı yaratabilir. Çeşitli noktalarda, video durdurularak ölçümler alınmış ve yeni amortisörlerin yarattığı fark açıkça gösterilmiştir.

 

KYB Avrupa Pazarlama Müdürü, Jordan Day görüşlerini şu şekilde ifade etmiştir: “Bu testte kullanılan araçların sürücüsü bendim ve yeni amortisörlerle yıl tutuşu ve kontrol alanındaki iyileşmenin bu kadar dramatik olması beni şaşırttı. Teknisyenleri, amortisörlerin değiştirilmesi gerektiğinin farkına varmaları ve bu videoyu kullanarak, müşterileri aşınmış amortisörlerin tehlikelerini anlamalarına yardımcı olmaları konusunda teşvik etmek istiyorum”.

 

KYB, önümüzdeki aylar boyunca yerel fuarlarda ve müşteri toplantılarında sanal gerçeklik videosunu izleyicilere sunacak ve 360 derece görüntüleme deneyimini müşterileri ile paylaşmak için bayilere karton sanal gerçeklik gözlükleri dağıtacaktır. Daha fazla bilgi için vr.kyb-europe.com adresini ziyaret edebilirsiniz.