KYB Moto2’de Tech3 Yarış Takımını Destekliyor

KYB Motosiklet Amortisörleri Moto2 şampiyonluğu için yarışan 2016 Tech3 motosiklet yarış ekibinin sponsorluğunu yapıyor.
Sürücülerin ikisi de İspanyol. İlki, 2015 Moto2 Avrupa Şampiyonasını ikinci olarak tamamlayan ve Moto2 Dünya Şampiyonasına Tech3 takımında adım atan 18 yaşındaki Xavi Vierge. İkinci sürücü ise Tech3 takımına yeni giren 22 yaşındaki Isaac Vinales.
Sürücüler 2016 sezonunda ilk kez KYB amortisörleri kullanılacak olan Mistral 610 motosikleti ile yarışacak.
Sezon öncesi Valencia’da yapılan testlerde Xavi Vierge diğer tüm sürücülerden fazla tur tamamladı ve en iyi tur zamanında ikinciydi. Vierge şunları söyledi: “Yeni şasi paketi olumluydu ve onunla gayet rahat sürüş yapabildim. Ayrıca birçok KYB amortisör parçası denedik ve sonuçların teşvik edici olmasından ve aldığımız ileri düzeyde destekten çok memnunum.”
KYB pazarlama müdürü Jordan Day ise “KYB Avrupa satış sonrası pazarına motosiklet parçaları satmamasına karşın spor birimimizin Moto2 Tach3 takımını desteklemesinden ve dikkat çekici amortisör deneyimimizi sergileyebilmemizden çok mutluyuz” dedi.
Moto2 Şampiyonası tüm dünyada 18 yarışla koşuluyor ve bunların 12si Avrupa’da yer alıyor. KYB motosiklet amortisörleriyle dünya çapında çok iyi bilinmekte ve takdir toplamaktadır.