2016 Katalogları

KYB, 2016 yılı amortisör ve helezon yayı ürün grupları modelleri de içeren Avrupa kataloglarını yayınladı. Bu kapsamlı kataloglarda mevcut ürünlere ilaveten, 91 yeni amortisör ve 273 yeni helezon yay parça numarası öne çıkıyor. Bunlar arasında otomobil ve hafif ticari araç uygulamaları da bulunmakta ve yeni parçaların çoğu hali hazırda stokta mevcut.

Amortisör ve helezon yay stoklarına dahil olan yeni ürünler Avrupa araç parkında kullanımda bulunan 28 milyon araca hitap edecek. Ayrıca, amortisörün ömrünü uzatan ve amortisörlerle birlikte kolayca değiştirilebilen 58 yeni amortisör montaj kiti ile 46 yeni amortisör koruyucu kitini de kataloglarımızda görebileceksiniz.

KYB amortisör kataloğunda, Avrupa aftermarket pazarında, araç parkı kapsamada pazar liderliğini getiren 80 araç üreticisine ait modellere ulaşabileceksiniz. Kolaylıkla bulunabilmeleri için bunlar her iki katalogda da alfabetik olarak sıralanmış ve aynı zamanda amortisör parçalarının görsel olarak sunulduğu bir liste de kolay kullanım için sunulmuş.

Bu sitede kataloğun interaktif bir versiyonu da mevcut ve ana elektronik kataloglarda da yer alıyor.