Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, miten käsittelemme henkilötietoja käydessäsi verkkosivustossamme.

1. Mitkä tiedot ovat henkilötietoja?

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot. Niihin voi sisältyä yksilöllisesti sinuun liittyviä tietoja, esimerkiksi nimet, osoitteet, sähköpostiosoitteet tai käyttäjän toiminta.

2. Rekisterinpitäjä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4 artiklan 7 kohdan mukainen rekisterinpitäjä on
KYB Europe GmbH,
Fritz-Vomfelde-Str.20,
40547 Düsseldorf,
Saksa,
data.protection@kyb-europe.com

3. Mitä henkilötietoja keräämme?

Sivustomme on ensisijaisesti laadittu antamaan tietoja. Meistä kiinnostuneet käyttäjät saavat tietoja yrityksestämme sekä tuotteistamme ja palveluistamme. Keräämämme tiedot voidaan luokitella seuraavasti:

Automaattisesti kerätyt tiedot: Kun kirjaudut sivustoomme ja käytät sitä, keräämme automaattisesti tietoja, myös henkilötietoja, käyttämistäsi teknisistä välineistä sekä tietoa siitä, miten käytät niitä ja sivustoamme.

  • Kirjautumistiedostot ja laitetiedot: Kirjautumistiedostot sisältävät tietoja, jotka selaimesi välittää automaattisesti verkkopalvelimellemme. Näihin kirjautumistietoihin sisältyvät
    • IP-osoitteesi;
    • tiedustelusi päiväys ja kellonaika;
    • aikaero GMT-vyöhykkeeseen;
    • haluttu URL (nimenomainen sivusto);
    • saantitila/HTTP-tilakoodi;
    • välitettyjen tietojen määrä;
    • lähettäjä-URL;
    • selaintyyppi ja selaimen kieliasetukset.
  • Evästeet/viitteet: Käytämme evästeitä ja verkkoviitteitä ja annamme myös liikekumppaneidemme käyttää näitä jäljitysmenetelmiä sivustossamme. Evästeet ovat pieniä tietueita, jotka selaimesi tallentaa automaattisesti laitteesi muistiin. Evästeet sisältävät monenlaisia tietoja, kuten tietoa niistä sivustoista, joilla käyt, sivukatseluiden tiheydestä ja sivustossamme suorittamistasi toimista. Nämä tiedot on anonymisoitu, niin ettei tietoja voida enää määrittää tiettyä käyttäjää koskeviksi. Lisätietoa käyttämistämme evästeistä ja miten käytämme näitä teknologioita löydät evästeseloste-sivultamme Cookie Policy.

Antamasi tiedot: Jos otat meihin yhteyttä esittäen yleisluontoisia kysymyksiä yrityksestämme ja tuotteistamme, tai kirjoitat meille tuotteita koskevista ongelmista, me tallennamme ja käsittelemme tiedustelun mukana välitetyt henkilötiedot. Sinä voit vapaasti päättää, mitä tietoja meille annat. Me pidätämme itsellämme kuitenkin oikeuden hylätä tiedustelut, jotka eivät sisällä henkilöllisyytesi ilmaisevien tietojen minimimäärää. Tarvittaessa otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme lisätietoja voidaksemme käsitellä tiedustelusi täysin tyydyttävästi.

4. Miten käytämme sinulta keräämiämme tietoja? Mikä on tämän käytön oikeusperuste?

Käytämme, tallennamme ja käsittelemme tietojasi, myös henkilötietojasi, seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavin oikeusperustein:

Sivustojen käyttöönasettaminen, parantaminen, kehittäminen ja turvallisuus: Käytämme kirjautumistiedostoja asettaaksemme sivuston sekä sen toiminnot käyttöösi. Käytämme tietoja myös sivustomme optimoimiseen ja IT-järjestelmiemme turvallisuuden varmistamiseen. Tätä tarkoitusta varten IP-osoitteesi tulee olla tallennettuna istunnon keston ajan.

Käytämme kirjautumistiedostoja osana oikeutettua kiinnostustamme sivustomme saatavuuteen ja jatkuvaan kehittämiseen. Kirjautumistietojen käytön oikeusperuste on GDPR:n artikla 6 (1) (f).

Analyysi: Käytämme tietoja ja evästeiden luomia tietoja sivustomme käytön analysoimiseen. Täten voimme saada selville enemmän tietoa verkkosivun kävijämääristä, käyttäjien käytöksestä tai sivustossa viipymisen kestosta ja tehdä johtopäätöksiä siitä, mitkä sivustomme sisällöt ovat kävijöille erityisen mielenkiintoisia ja mitkä vähemmän kiinnostavia. Nämä tiedot voimme huomioida sivuston päivityksissä ja muokkauksissa.

Meillä on oikeutettu etu sivustojemme käytön analysoimiseen. Se on ainoa tapa saada selville, missä määrin sivustomme on kiinnostava tai ei lainkaan, ja täten voimme suunnitella ja käyttää resurssejamme paremmin. Evästeiden analyysitarkoituksiin käyttämisen oikeusperuste on GDPR:n artikla 6 (1) (f).

Markkinointi ja mainonta: Käytämme evästeiden ja verkkoviitteiden tietoja myös mainontatarkoituksiin, esimerkiksi näyttääksemme mainoksia sivustossamme tai muiden sivustoissa. Tiedot saattavat kertoa, miten liikut verkossa ja mistä mainoksista olit erityisen kiinnostunut, koska napsautit niitä. Täten mainontakumppanimme voivat kohdistaa mainontansa paljon tehokkaammin ja esittää kiinnostuksesi ja toivomustesi mukaisia suosituksia.

Meillä on oikeutettu etu tietojesi käyttämisessä markkinointi- ja mainonta-toimiemme yhteydessä, koska haluamme tarjota sinulle ne tuotteemme ja/tai muut tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Käytämme evästeiden keräämiä tietoja myös tutkiaksemme mainoskampanjoidemme tehokkuutta, ja tämä auttaa meitä mainontamme suunnittelussa. Evästeiden analyysitarkoituksiin käyttämisen oikeusperuste on GDPR:n artikla 6 (1) (f).

Viestintä: Käytämme tiedustelusi yhteydessä sinulta pyytämiämme tai meihin yhteydenotossa luovuttamiasi tietoja voidaksemme vastata kyselyihin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Tietojesi käyttö yhteydenpidossa sinuun vastaa GDPR:n artiklan 6 (1) (f) mukaista oikeutettua etuamme. Siinä määrin kuin se koskee tuotteisiimme kohdistuvaa tarkkaa tiedustelua, erityisesti tilauksen ollessa kysymyksessä, tietojesi käyttö on tarpeellinen sopimuksen täyttämiseen ja/tai ennen sopimusta suoritettaviin toimenpiteisiin GDPR:n artiklan 6 (1) (b) mukaisesti.

5. Luovutetaanko minua koskevat tiedot muille?

Työskentelemme eri palveluntarjoajien kanssa toimittaaksemme verkko-sivustomme ja saavuttaaksemme sen tavoitteet, ts. tarjotaksemme ja visualisoidaksemme sivustomme ja suorittaaksemme markkinointi- ja mainontatoimia. Seuraavassa luetellaan ne tuotteet, jotka olemme sisällyttäneet sivustoihimme ja joista tiedotamme sinulle tämänhetkisten tietojemme mukaisesti:

  • Google-tuotteet: Sisällytämme sivustoomme tuotteita, joiden omistaja on Google, LLC, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, USA. Google kerää ja tallentaa tietoja käyttäen evästeitä, jotka sijoitetaan automaattisesti tietokoneellesi (evästeet, ks. ed.). Näihin kuuluvat seuraavat tuotteet:
    • Google Analytics: Edellä mainittuihin analyysitarkoituksiin käytämme Googlen analyysipalvelua, Google Analytics. Google Analytics on analyysityökalu, joka toimittaa meille tietoja sivuston käytöstä. Tässä tarkoituksessa me tai Google asetamme tietokoneellesi evästeitä, jotka kirjaavat käyttäytymisesi sivustossamme ja lähettävät tiedot Googlelle. Google käyttää näitä tietoja laatiakseen analyysiraportteja sivustomme käytöstä. Google voi myös välittää nämä tiedot ulkopuolisille, mikäli laki näin vaatii tai mikäli ulkopuoliset käsittelevät näitä tietoja Googlea varten.Olemme toimentaneet Google Analytics:in IP-anonymisointitoiminnon. Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin valtioissa tai muissa ETA: sopimuksen allekirjoittaneissa valtioissa ennen sen lähettämistä Googlen USA:ssa sijaitseviin palvelimiin. Täten sitä ei voi jäljittää. Vain poikkeus-tapauksissa IP-osoite lähetetään kokonaisuudessaan Googlen USA:ssa sijaitsevalle palvelimelle ja lyhennetään siellä.Lisätietoja Google Analytics -työkalusta saat sivustosta http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html.
    • Google Maps: Sivustoihimme on sisällytetty Google Maps -karttoja, jotta voimme näyttää sinulle lähimmän sijaintimme ja auttaa suunnittelemaan toimistoomme tulo. Kun käyt sivustomme Google Maps -karttoja sisältävällä sivulla, Google kerää, käsittelee ja käyttää tietoja siitä, miten olet käyttänyt tätä toimintoa. Näitä ovat esim. käyntisi päivämäärä ja aika, IP-osoitteesi ja reittiohjeita käyttäessäsi annettu osoite. Ennen kuin näin tapahtuu, me kuitenkin pyydämme suostumustasi Googlen tietojenkäsittelyyn GDPR-tietosuoja-asetuksen 6 (1) (a) artiklan mukaisesti. Lisätietoja Googlen tietojenkäsittelystä saat Googlen tietosuojaselosteesta (Google Privacy Policy). Siitä voit myös muuttaa omien tietojesi käsittelyasetukset tiedonsuojakeskuksesta.
      Saadaksesi tarkat ohjeet omien tietojesi hallinnasta Googlen tuotteisiin liittyen voit siirtyä tästä linkistä sivustoon https://support.google.com/accounts/topic/7188671?hl=en&ref_topic=3382254.
    • Google Youtube: Liitämme sivustoillemme videoita, joiden omistaja on Googlelle kuuluva yhtiö YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, esittääksemme kuvaavia esimerkkejä yrityksestämme ja työstämme. Kun käyt YouTube-videon sisältävässä sivustossa, niin YouTube asettaa evästeitä laitteellesi. Näiden evästeiden kautta YouTube hankkii tietoja käynnistäsi sivustoissamme ja siitä, katselitko videon. Pyydämme huomioimaan, että sisälletyissä videoissa ”enhanced data protection mode” on toimennettu. Tämä tarkoittaa sitä, että YouTube ei välitä näitä tietoja muille Googlen palveluille, eikä varsinkaan DoubleClick-mainontaverkostoonsa. YouTube voi kuitenkin liittää tämän tiedon jäsentilillesi, mikäli olet YouTuben jäsen ja kirjautunut sisään jäsentilillesi. Voit estää YouTubea liittämästä tätä tietoa jäsentilillesi kirjautumalla ulos jäsentililtäsi ennen kuin siirryt sivustoomme. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta saat seuraavan linkin kautta: https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines
  • StatusCake: Käytämme StatusCake-sovellusta, jonka omistaa TrafficCake Limited, Third Floor, 12 East Passage, London EC1A 7LP, Yhdistynyt kuningaskunta. StatusCake on valvontapalvelu, joka valvoo komponenttiensa käyttöä ja käyttäytymistä, jotta sen suoritusta, toimintaa, ylläpitoa ja vianpoistoa voidaan parantaa. Tässä tarkoituk-sessa StatusCake asettaa tietokoneellesi evästeitä, jotka kirjaavat sivustomme käytön. Lisätietoja StatusCaken tietosuojasta saat seuraavan linkin kautta: https://www.statuscake.com/privacy-policy/
  • WordFence: Käytämme WordFence-sovellusta, jonka omistaa Defiant, Inc., 800 5th Ave., Suite 4100, Seattle, WA 98104, USA. WordFence on sivuston turvallisuuspalvelu, joka valvoo verkkoliikennettä turvallisuu-den maksimoimiseksi ja hyökkäysyritysten ehkäisemiseksi. Tässä tarkoituksessa WordFence asettaa evästeitä tietokoneellesi ja jäljittää ja tallentaa IP-osoitteet ja käyttäjän sijaintipaikan. Lisätietoja WordFencen tietosuojasta saat seuraavan linkin kautta: https://www.wordfence.com/help/general-data-protection-regulation/

6. Miten kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme tietosi vain niin kauan kuin on välttämätöntä sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten olet lähettänyt tietosi meille, tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

Kirjautumistiedostot pyyhitään, kun kyseinen istunto on päättynyt. Turvallisuustarkoituksissa ja varotoimenpiteenä hyökkäyksiä vastaan tallennetut kirjautumistiedot pyyhitään automaattisesti viimeistään 7 päivän kuluttua.

Evästeiden ja vastaavien säilytysaika vaihtelee 24 tunnista 8 vuoteen.

7. Siirretäänkö tietoja myös Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisille vastaanottajille?

Luovutamme henkilötietoja myös ETA-valtioiden ulkopuolisille sopimus-kumppaneille. Siinä tapauksessa varmistamme, että vastaanottajalla joko on riittävä tietosuojataso (esim. perustuen EU:n komission tämän maan yhdenvertaisuuspäätökseen, vastaanottajan itsevahvistukseen EU-US-henkilösuojasopimuksesta tai niinsanottuihin Euroopan unionin EU-vakiosopimusehtoihin vastaanottajan kanssa) tai riittävä vahvistus.

Voimme esittää sinulle yhteenvedon ulkopuolisissa maissa sijaitsevista vastaanottajista sekä kopion konkreettisesti sovituista riittävän tietosuoja-tason takaavista säädöksistä. Pyydämme käyttämään allaolevan ”Yhteyshenkilö”-kohdan tietoja.

8. Mitkä ovat minun oikeuteni?

Sovellettavan tietosuojalain mukaisesti sinulla on oikeus tarkistaa tallennetut henkilötietosi ja vaatia niiden oikaisua, noudettavuutta ja poistamista.

Siinä tapauksessa, että meidän oikeutettu etumme oikeuttaa tietojen käsittelyn, sinulla on oikeus kieltää tietojen käsittely tulevaisuudessa, paitsi jos tiedot ovat ehdottoman välttämättömiä sivuston toimintaa varten (näin on erityisesti kirjautumistiedostojen kohdalla).

Oikeutesi rajoittaa tietojen käsittelyä yhteydessä Googleen: Voit estää Googlea tallentamasta evästeitä eri tavoin

  • muuttamalla selainasetuksesi hylkäämään evästeet. Haluamme kuitenkin painottaa, että siinä tapauksessa et ehkä voi käyttää kaikkia sivustomme toimintoja täydessä laajuudessaan;
  • lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä Googlen tarjoaman selaimen lisäyksen ”Google Analytics”-tuotetta varten: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en;
  • lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä Googlen tarjoaman selaimen lisäyksen, jolla estät Googlea arvioimasta kiinnostustasi voidakseen näyttää käyttäjä- tai kiinnostuskohdistettua mainontaa: http://www.google.com/settings/ads/plugin;
  • torjumalla kiinnostuskohtaisen mainonnan tarjoajilta, jotka kuuluvat “About Ads”-itsesäätelykampanjaan, käyttämällä linkkiä http://www.aboutads.info/choices , joka poistetaan, jos poistat evästeesi.

Valitusoikeutesi valvontaviranomaiselle: Ylläkuvatuista oikeuksista riippumatta sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityi-sesti asuin- tai työpaikkasi tai epäillyn oikeuksien loukkaamisen tapahtumis-paikan jäsenvaltiossa, jos uskot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittely loukkaa tietosuoja-asetuksen (GDPR) määräyksiä.

Valituksen vastaanottaneen viranomaisen tulee tiedottaa valittajalle valituksen tilasta ja tuloksista, mukaanlukien GDPR:n artiklan 78 mukaisesta oikeudellisesta korjaustoimenpiteestä.

9. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavaltuutettu

Kuka tahansa tietojenkäsittelyn kohde saa milloin vain ottaa yhteyttä suoraan KYB Europe GmbH:n tietosuojavaltuutettuun esittääkseen mitä tahansa tietosuojaa koskevia kysymyksiä tai ehdotuksia joko sähköpostitse osoitteella data.protection@kyb-europe.com tai seuraavin tavoin:

Data Protection Officer of KYB Europe GmbH
– personally –
Fritz-Vomfelde-Str.20,
40547 Düsseldorf,
Germany
Puh.: +49 (0) 211 538 059 – 174