Uudet 2022 PDF-luettelot

KYB on julkaissut uusimmat eurooppalaiset iskunvaimentimien ja kierrejousien luettelot – täydellisen luettelon KYB:n valikoimasta sekä tiedot kaikista vuoden 2022 uusista sovelluksista. Luettelot ovat PDF-tiedostoja, jotka ovat ladattavissa KYB Europen verkkosivuston luettelosivulta. Luettelot ovat saatavilla useilla eurooppalaisilla kielillä.

Uusissa luetteloissa on yli 250 uuden iskunvaimentimen ja lähes 600 uuden kierrejousen osanumeroa, jotka sisältävät sovelluksia autoihin ja kevyisiin hyötyajoneuvoihin (LCV). Mukana on myös sovelluksia jousitusasennussarjoille sekä suojasarjasovelluksia. Kaikki uudet lisäykset kattavat kymmeniä miljoonia ajoneuvoja eri puolilla Eurooppaa.

KYB:n ajankohtainen valikoima on aina saatavilla verkossa TecDocin kautta. Tämä sähköinen luettelo on saatavilla tukiosiossa sivustolla www.kyb-europe.com. KYB Europella on ollut TecDocin A-luokitus useiden peräkkäisten vuosien ajan, ja se oli yksi ensimmäisistä jälkimarkkinayrityksistä, josta tuli viime vuonna Premier Data-toimittaja, joka on uusi kultastandardi TecDocin tiedon laadussa.

Verkkoluettelo sisältää myös linkkejä asennusvideoihimme tarvittaessa sekä suurimman valikoiman 360 asteen kuvia joustintuista ja semi-joustintuista jälkimarkkinoilla. Näitä kuvia voidaan zoomata ja kiertää helpottamaan korjaamoa oikean osanumeron valinnassa ensimmäistä kertaa, mikä vähentää palautusten mahdollisuutta.