KYB vahvistaa sitoutumistaan WRX-mestaruusajoihin

KYB on yhdessä JC Raceteknikin kanssa uuden haasteen edessä vuoden 2020 World Rallycrossissa. KYB Team JC:n väreissä ajava ruotsalainen tiimi taistelee ajajien ja joukkueiden Rallycross FIA:n maailmanmestaruudesta.
           

KYB kehittää yhdessä EKS:n ja JC Raceteknikin kanssa huippuluokan iskunvaimenninohjelmaa Rallycrossin kilpa-ajoihin ja jatkaa siten viime vuonna alkanutta teknistä yhteistyötä. Tiimi osti EKS:ltä viisi Audi S1 EKS RX Supercaria, joista kaksi starttaa World RX-kilpa-ajoissa ja kaksi Euro RX-kilpa-ajoissa. Kaikissa autoissa on käytössä myös KYB:n suunnittelema ja toimittama elektroninen ohjaustehostinjärjestelmä (EPS).

 ”Mahdollisuus aloittaa kahdella kuljettajalla maailmanmestaruuskilpailuissa on fantastinen ratkaisu ja pitkäaikainen unelma. KYB:n ansiosta aloitamme tiiminä KYB Team JC ja jatkamme teknistä yhteistyötä EKS:n kanssa. Tämä investointi on loistava tilaisuus kaikille osapuolelle ja antaa meille mahdollisuuden kehittyä yhdessä. Koko tiimille se tulee olemaan loistava kokemus, josta hyötyvät myös Euro RX-kuljettajamme”, kommentoi JC Raceteknikin joukkueenjohtaja Joel Christoffersson.  

”Olen innoissani tulevasta kaudesta täysin uuden joukkueen kanssa. JC Raceteknik ja Robin osoittivat viime vuonna, että heillä on hyvä nopeus Euro RX:ssä, joten uskon, että olemme vielä vahvempia tänä vuonna kahden hyvän auton ansiosta, jotka ajavat World RX:ssä. Odotan kärsimättömänä sitä hetkeä, kun istuudun parhaalla spesifikaatiolla olevan ja KYB:n uusimmilla iskunvaimentimilla varustetun Audi EKS:n ohjauspyörän taakse. Robin tuntee auton ehdottomasti minua paremmin, mutta toivon, että pääsen mahdollisimman pian hänen vauhtiinsa”, sanoi Baumanis.