KYB vahvistaa asemaansa jousituksen asiantuntijana

KYB Europe on tuonut markkinoille upouuden ohjausosien valikoiman vahvistaakseen asemaansa jousituksen asiantuntijana. Tukivarret (kolmiotukivarret), pallonivelet, vakaajan yhdystangot, raidetangon päät ja raidetangosisäpäät muodostavat uuden KYB-ohjausosien perheen.

KYB-ohjausosat on kehitetty ja testattu vähintään OE-spesifikaatioiden mukaisesti – varmistaen, että kaikki ostamasi osat vastaavat OE-laatua tai parempaa. Komponenteille on tehty lukuisia laatutestausmenetelmiä, kuten kovuuden tarkastus, materiaalikuormitus, kuulatapin lujuus, vääntömomentin testaus ja yhdystangon veto.

Ennen niiden markkinoille tuontia Euroopassa KYBin ohjausosia on myyty jo yli miljoona kappaletta eri puolilla maailmaa joissakin ankarimmissa ilmasto-olosuhteissa ja vaikeimmilla teillä.

KYB-ohjausosien jakelijat voivat hyötyä kaikesta alan johtavasta palvelu-, logistiikka- ja myyntituesta, josta hyötyvät asiakkaamme kaikkialla Euroopassa. Tieto- ja luettelointitiimimme, joiden ansiosta KYBistä tuli ensimmäinen iskunvaimentimien toimittaja maailmassa, jolle TecDoc myönsi Premier Data Supplier -tunnustuksen, ovat työskennelleet väsymättömästi varmistaakseen, että uusi, jatkuvasti laajeneva ohjausosien valikoima on mahdollisimman tarkka ja tehokas.

Pitäen korjaamon mielessä kaikki KYB-tukivarret sisältävät pallonivelet. Mukavuussyistä kaikki lisäosat sisältyvät myös valikoimaan (mutterit jne.). Myyntijohtaja Juan Carlos Diez kommentoi, että ”Ohjausosat ovat nykyisten valikoimamme seuraava luonnollinen seuraaja ja on sitä, jonka hyväksi olemme työskennelleet pitkään. Nopeasti laajentuva valikoimamme antaa korjaamoille mahdollisuuden luottaa yhteen luotettavaan toimittajaan kaikissa ohjaus- ja jousitustarpeissaan”.

Nähdäksesi koko valikoiman katso www.kyb-europe.com/suomi/steering-parts