KYB tekee yhteistyötä uuden sukupolven modulaarisen EV-alustan (Electric Vechicles – Sähköajoneuvot) suunnittelussa

KYB Corporation on solminut yhteistyön ja strategisen kumppanuuden israelilaisen EE Automotiven (REE) kanssa, joka on pyytänyt kehittämään uusia edistyksellisen teknologian jousitusratkaisuja heidän tulevia sähköajoneuvoihin käytettäviä alustoja varten.

KYB:llä on laaja kokemus puoliaktiivisista ja aktiivisista jousitusjärjestelmistä, jotka vahvistavat uuden sukupolven REE EV-alustaa. Se varmistaa suunnitteluvapauden ja kustannustehokkaat modulaariset ratkaisut sähköiseen liikenteeseen. KYB:n edistyksellisten jousitusjärjestelmien tietotaidon ja REE:n sähköajoneuvojen alustojen uraauurtavan tekniikan yhdistäminen mullistavat sähköajoneuvojen suunnittelun.

REE työskentelee jousituksen lisäksi myös jarrujärjestelmän, ohjausjärjestelmän ja sähkömoottorin asettamisessa ajoneuvon lokasuojaan. KYB:n osallistuminen projektiin perustuu uraauurtavan pyörässä olevan ”in-wheel suspension” jousituksen kehittämiseen. Ratkaisun nimi on REEcorner ™. Jokainen moduuli on täysin itsenäinen ja sen voimanlähteenä on huipputekninen ECU REEboard ™, jota ohjataan edistyneellä x-by-wire-tekniikalla. Tämä tekniikka mahdollistaa äärimmäisen modulaarisuuden, koska alusta voidaan mukauttaa minkä tahansa ajoneuvon vaatimuksiin, mikä johtaa optimaaliseen yhteensopivuuteen, tehokkuuteen ja kustannusten alenemiseen.

REEboard ™ on täysin tasainen, säädettävä ja modulaarinen alusta. Se mahdollistaa rajoittamattoman korin konfiguroinnin ja täydellisen suunnitteluvapauden sekä suuremman tilan säästön. Koska jokaiselle ajoneuvotyypille ei tarvitse suunnitella uutta alustaa, se mahdollistaa huomattavan kustannusten ja ajan säästön. Se antaa enemmän tilaa pienemmälle pinnalle, mikä mahdollistaa suuremman akkumäärän sijoittamisen erityiseen koteloon.

Tämä kumppanuus on KYB: n ensimmäinen yhteistyö sähköajoneuvoalustojen teknologiayrityksen kanssa. KYB Automotive Component liiketoimintaryhmän pääkonttorin pääjohtaja Kazunori Masumoto selventää: ”KYB:llä on erittäin laaja kokemus edistyksellisten jousitusjärjestelmien kehittämisestä ja valmistuksesta. Olemme iloisia, että voimme tehdä yhteistyöstä REE Automotiven kanssa ja jakaa sen vallankumouksellinen visio sähköajoneuvoista suunnittelemalla jousitusjärjestelmän, joka tukee tulevaisuuden ekosysteemin liikenteen tarpeita”.

REE:n perustajajäsen ja pääjohtaja Daniel Barel kommentoi: ”REE:llä on ilo toivottaa KYB tervetulleeksi autoalan maailmanlaajuisten strategisten kumppanien ainutlaatuiseen verkostoomme tuomalla siihen maailmanluokan kokemuksen edistyksellisistä jousitusjärjestelmistä. KYB:n tekniikka on avainasemassa uuden sukupolven sähköajoneuvojen alustamalliemme suunnittelun nopeassa kehityksessä, jossa luomme sähköajoneuvon täysin tasaisella, säädettävällä ja täysin modulaarisella alustalla, valmiina sähköisen liikenteen tulevaisuuteen”.