KYB tarjoaa asiakkailleen sosiaalisen median tukea

KYB Europe on luonut kaksi sarjaa ilmaisia digitaalisia paketteja sosiaaliseen mediaan – yhden jakelijoille ja toisen korjaamoille. Ne ovat valmiita viestejä, joita KYB:n asiakkaat, joilla on sosiaalisen median kanavia, voivat käyttää kouluttaakseen omia asiakkaitaan jousitusosien turvallisuuskriittisestä luonteesta.

Visuaalisten kuvien ohella ehdotetaan viesteissä käytettäviä tekstejä ja annetaan yleiskatsaus siitä, miten sosiaalinen media voi auttaa yritysten viestintää. Jakelupaketin viestit on suunnattu korjaamolle, kun taas korjaamopaketin viestit on suunnattu autoilijalle.

KYB Europen markkinointipäällikkö Jordan Day kertoo: ”Uudet sosiaalisen median digitaaliset pakettimme ovat asiakkaittemme tukityökalujen kasvavan valikoiman viimeisin osa. Tiedämme, että monet jälleenmyyjät ja korjaamot käyttävät sosiaalista mediaa erittäin tehokkaasti kommunikoidakseen asiakkaittensa kanssa; toivomme, että nämä digitaaliset paketit auttavat heitä neuvomaan asiakkailleen, miksi on niin tärkeää vaihtaa jousituksen osat 80 000 kilometrin jälkeen.”

Jakelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita pakkausten käytöstä, tulee ottaa yhteyttä paikalliseen KYB:n myyntiedustajaan tai KYB:n toimipisteeseen, josta he ostavat. Kiinnostuneiden työpajojen tulisi ottaa yhteyttä KYB:n viralliseen jakelijaan, jolta he ostavat.