KYB laajentaa online-tukea

KYB Europe laajentaa markkinoiden johtavaa online-tukea korjaamoille ja jakelijoille. kyb-europe.com-verkkosivusto on päivitetty uudistetulla ilmeellä ja lisätyllä teknisellä ja koulutussisällöllä.

Se on saatavilla 22 kielellä, verkkosivusto keskittyy tukialueeseensa, joka on täynnä hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat sekä teknikoita että jälleenmyyjiä tunnistamaan ja myymään ripustusjärjestelmien osia. Uusi ”KYB-Training”-alue sisältää yhteenvetojohdannon KYB:n suositusta jousitusratkaisujen koulutuksesta, jonka KYB:n tekniset kouluttajat pitivät vuonna 2019 yli 7000 jälkimarkkinoiden ammattilaiselle. Siellä on ilmoittautumislomake KYB:n asiantuntijakouluttajan pitämään yksityiskohtaisempaan online-koulutukseen ja mahdollisuus tilata kuukausittainen KYB:n uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla KYB:n uusimmista uutisista ja teknisen tuen tarjonnasta.

KYB julkaisee myös valikoiman digipakkauksia, jotka ovat valikoima valmiiksi suunniteltuja ja kirjoitettuja sosiaalisen median viestejä jousituksen turvallisuuden kannalta ratkaisevasta luonteesta ja KYB-tuotteista. Osien jakelijat ja korjaamot voivat käyttää niitä omissa sosiaalisen median kanavissaan valistaakseen seuraajiaan jousituksen turvallisuudesta ja kertoakseen, miksi he pitävät varastossa tai asentavat KYB-brändin tuotteita. Jos haluat ladata nämä paketit yrityksellesi, ota yhteyttä KYB:n paikallistoimistoon, myyntiedustajaan tai markkinointitiimiin sähköpostiosoitteen news@kyb-europe.com välityksellä.

KYB Europen nykyisillä asennusvideoilla ja opetusvideoilla on ollut yli 6 miljoonaa katselukertaa YouTube-kanavilla. Hubspotin tekemän tutkimuksen mukaan 72 % asiakkaista haluaisi mieluimmin saada lisätietoa tuotteesta tai huollosta videota katsomalla. Covid19-pandemia on antanut autoalan-ammattilaisille mahdollisuuden hyötyä enemmän online-oppimisesta, koska se vie vähemmän aikaa kiireisestä työpäivästä kuin kasvokkain tapahtuva koulutus. KYB:n videoihin pääsee helposti päivitetyn verkkosivuston kautta ja suunnitelmissa on lisätä enemmän videoita tulevina kuukausina.

KYB Europen markkinointijohtaja Jordan Day selvittää: ”Se on erinomainen tilaisuus kertoa useammille teknikolle jousitusosista ja niiden ratkaisevasta roolista ajoneuvojen turvallisuudessa sekä selvittää sen, kuinka tunnistetaan, milloin ne on vaihdettava, miten ne myydään ja vaihdetaan tehokkaimmalla tavalla. Meillä on vahva teknisten kouluttajien tiimi ja olemme innoissamme voidessamme jakaa heidän asiantuntemuksensa laajemmalle katsojakunnalle verkossa.”