KYB Europe esittelee Suspension Solutions -sovellukseen uusia ominaisuuksia

KYB on julkistanut päivityksen suosittuun Suspension Solutions -mobiilisovellukseen. Sovellus antaa nyt jousitustyöhön tarkkoja osakohtaisia teknisiä neuvoja täysin maksutta. Teknikko voi antaa joko auton merkin ja mallin, tunnistenumeron tai rekisterinumeron (käytettävissä toistaiseksi vain tietyissä maissa), ja hän näkee tarvitsemansa KYB-osanumerot ja yksityiskohtaisen teknisen tiedotteen kuhunkin työhön. Tiedote sisältää kuvitetun oppaan osan asennusvaiheineen, tiedot tarvittavista työkaluista (ja asianmukaisista momenttiasetuksista) sekä arvion työn suorittamiseen tarvittavasta ajasta. Jos työhön on saatavilla KYB-asennusvideo, myös sen linkki annetaan.

”Meistä tuntui, että tämä ominaisuus oli KYB-sovelluksen seuraava askel”, kertoo Jordan Day, KYB Europe Aftermarketin markkinointipäällikkö. ”Sovellus auttaa nyt kaikissa jousituksen uusimisen päävaiheissa ja tämä uusin ominaisuus auttaa löytämään osanumeron ja asentamaan tuotteen. Nykyiset ominaisuudet auttavat teknikkoa tekemään autoilijalle ehdotuksen jousitustyöstä ja seuraamaan työtä. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä tähän uuteen ominaisuuteen ja uskomme, että se auttaa KYB-asiakkaita kautta Euroopan.”

Uusin ominaisuus on tulosta eurooppalaisten teknikkojen joukossa tehdystä asiakastutkimuksesta sekä KYB Europen tuotehallinnan kanssa käydyistä keskusteluista. Tarvittavien työkalujen nimeäminen antaa korjaamoille mahdollisuuden valmistautua työhön, kun taas tarvittavien momenttiasetusten esittäminen vähentää komponenttien ylikiristyksestä johtuvaa vaurioriskiä. Kunkin työn asennusaika-arvion antaminen auttaa korjaamoja tekemään tarkemman tarjouksen ja suunnittelemaan tehokkaammin.

KYB-sovellus on suunniteltu korjaamoja varten, ja se on ladattu eri puolilla Eurooppaa jo yli 7 000 kertaa. Sovelluksessa on kaksi aiempaa ominaisuutta, joihin uudet asennusohjeet liittyvät. Ensimmäisen ominaisuuden avulla teknikko voi ehdottaa autoilijalle jousitustyötä. Teknikko arvioi ajoneuvon ja syöttää sovellukseen ajoneuvossa esiintyvät ”oireet” ja liittää tarvittaessa valokuvan. Sovellus laatii sitten tiedoista autokohtaisen raportin, joka lähetetään asiakkaalle tekstiviestinä. Kaikki tämä on maksutonta. Tässä raportissa on ”soita korjaamolle” -painike, jota napsauttaa keskimäärin joka neljäs autoilija. Toisen ominaisuuden avulla teknikko voi ottaa ”ennen ja jälkeen” -kuvia ajoneuvon jousituksesta. Sovellus lisää nämä kuvat autoraporttiin, joka lähetetään ilmaisena tekstiviestinä asiakkaalle. Raportissa selitetään, mitä korjaustöitä on tehty ja miten ne hyödyttävät autoa, sekä näytetään kuvia vanhoista ja juuri asennetuista komponenteista.

KYB Suspension Solutions -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi ja sitä voi käyttää maksutta. Se on saatavana 20 eri Euroopan kielellä ja sen voi mukauttaa täysin niin, että kaikissa lähetetyissä raporteissa näkyvät korjaamosi nimi, puhelinnumero ja logo. Sovelluksen jo ladanneiden tarvitsee vain päivittää sovellus normaaliin tapaan uuden asennusohjeominaisuuden lisäämiseksi. Ne, joilla sovellusta ei vielä ole, voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta.