Elektronisesti ohjatut OE iskunvaimentimet Volkswagen Groupille

Volkswagen-konserni on ottanut käyttöön KYB Corporationin (jäljempänä KYB) elektronisesti ohjatut iskunvaimentimet varustaakseen uudet Tiguan-, Passat Variant-, SKODA Superb- ja Kodiaq-mallit uusilla DCC Pro iskunvaimentimilla (Dynamics Chassis Control Pro). Markkinoille tulo on suunniteltu vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

DCC Pro -järjestelmät käyttävät kaksoisventtiili-iskunvaimentimia ohjaamaan itsenäisesti auton rungon ja pyörien liikkeiden aiheuttamia veto- ja puristusvärähtelyjä ajon aikana.

Nämä venttiilit reagoivat tieolosuhteisiin ja ajotilanteisiin muutamassa millisekunnissa. ECU aktivoi vastaavat veto- ja puristussolenoidit säätämään itsenäisesti iskunvaimentimen sisäistä painetta tieolosuhteiden ja kuljettajan mieltymysten mukaan (mukavasta erittäin urheilulliseen). Vaimennusominaisuudet säätyvät automaattisesti jatkuvasti, mikä yhdessä veto- ja puristusliikkeiden välisen täydellisen riippumattomuuden kanssa nostaa ajoneuvon mukavuuden ja hallinnan korkeimmalle tasolle. Tämä tarjoaa turvallisen, dynaamisen ohjattavuuden ja ennennäkemättömän ”lentävän maton” ajokokemuksen.

KYB ja VW-konserni ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan, mukaan lukien Audi RS:n urheilullinen jousitus, ja ovat siitä lähtien tehneet laajaa yhteistyötä VW-brändin hyväksi. Tämä uusi kehitys on osa KYB:n politiikkaa vahvistaa edelleen kumppanuuttaan saksalaisen autonvalmistajan kanssa. KYB:n ja Volkswagenin tiimien välillä suunniteltu kova kehitys- ja validointiprosessi on mahdollistanut tämän tekniikan tarjoamisen, joka tähän mennessä oli kuviteltu vain premium-segmenteille.

KYB jatkaa kasvuaan edistyksellisissä tekniikoissa, jotka tarjoavat asiakkaillemme korkeaa lisäarvoa näinä autoalan haastavina aikoina.

KYB valmistaa elektronisesti ohjattuja iskunvaimentimia sekä Aasian että Euroopan tuotantolaitoksissaan, jotka on erityisesti rakennettu olemaan huipputekniikan iskunvaimentimien valmistuksen kärjessä.