Timp de aproape un secol KYB s-a specializat în hidraulică, cu tehnologii larg folosite în industria de aeronautică, căi ferate şi maritimă. KYB este compania cea mai importantă din Japonia în domeniul hidraulicii.

Grupul KYB având 15000 de angajaţi în întreaga lume, are o cifră de afaceri de 3.8 miliarde $, din care 60% reprezintă valoarea vânzărilor amortizoarelor auto.

Din cele 15 fabrici în Asia, Europa şi Statele Unite, KYB are o capacitate de producţie de peste 75 de milioane de amortizoare anual. KYB are cea mai mare fabrică de amortizoare din lume (în Gifu, Japonia), având o capacitate de producţie de peste 50 de milioane de bucăți. Fabrica este cu precădere automatizată şi poate schimba producţia de la un model de amortizor la altul în numai 15 secunde.

Corporaţia KYB este listată la bursa de valori din Tokyo, exportând produsele sale în peste 100 de ţări din întreaga lume.

KYB îşi are sediul central lângă Aschheim, Germania. Are 10 filiale, asigurând vânzare şi asistenţă în Europa şi Africa.

Videoclipurile Corporației 

Aflați mai multe despre KYB cu ajutorul videoclipurilor corporației.

Comunicate de presă