Despre Noi

Timp de aproape un secol KYB s-a specializat în hidraulică, cu tehnologii larg folosite în industria de aeronautică, căi ferate şi maritimă. KYB este compania cea mai importantă din Japonia in domeniul hidraulicii.

Grupul KYB, având 15000 de angajaţi în întreaga lume, are o cifră de afaceri de 3.8 miliarde $, din care 60% reprezintă valoarea vânzărilor amortizoarelor auto.

Din cele 15 fabrici în Asia, Europa şi Statele Unite, KYB are o capacitate de producţie de peste 75 de milioane de amortizoare anual. KYB are cea mai mare fabrică de amortizoare din lume (în Gifu, Japonia), având o capacitate de producţie de peste 50 de milioane de bucăți. Fabrica este cu precădere automatizată şi poate schimba producţia de la un model de amortizor la altul în numai 15 secunde.

Corporaţia KYB este listată la bursa de valori din Tokyo, exportând produsele sale în peste 100 de ţări din întreaga lume.

KYB Europe îşi are sediul central lângă Dusseldorf, Germania. Are 10 filiale, asigurând vânzare şi asistenţă în Europa şi Africa.

Comunicate de presă

Pentru mai multe informaţii despre comunicatele de presă KYB, vă rugăm să ne contactaţi:

Faceți clic pentru a vizualiza