Tetsunosuke Nagasawa preia pozitia de vicepresedinte al KYB Europe de la Michael Howarth

KYB Corporation l-a numit pe Tetsunosuke Nagasawa în funcția de vicepreședinte al KYB Europe Aftermarket; acesta îl înlocuiește pe Mike Howarth, care a părăsit KYB după o perioadă de 22 de ani.

Nagasawa s-a alăturat KYB în 2005, în cadrul departamentului aftermarket din Tokyo. S-a transferat în Europa în 2007, unde a fost responsabil pentru export în zonele balcanice și CSI. În perioada aprilie 2013 – martie 2019 a fost responsabil pentru KYB Rusia, unde, în urma unei restructurări, a îmbunătățit cu succes performanța sucursalei și perceperea mărcii și a mărit cota de piață la 30%.

Referindu-se la noul său rol în cadrul KYB Europe, Nagasawa a comentat „este important să amintim că KYB Europe nu numai că vinde produsele noastre de marcă pe piața aftermarket, ci și servicii de asistență, logistică și vânzări. Prin urmare, trebuie să creăm valoare adăugată, astfel încat produsele noastre să facă diferența pentru clienții noștri. Pentru a reuși, trebuie să fim deschisi și proactivi. Vom continua cu principiul nostru de a fi rapizi și agresivi”.

KYB Europe aftermarket are acum peste 250 de angajați, cu birouri în 9 țări și 6 depozite.