Succes pentru echipa JAOS!

Raliul Asia Cross Country 2019 a avut loc săptămâna trecută, începând din Pattaya, Thailanda și terminând 2.200 km mai târziu în capitala Myanmar. Echipa JAOS (Japanese Offroad Service) a terminat pe locul 1 în clasa lor T1G și pe locul 7 în clasamentul general.

JAOS este sponsorizat de KYB, iar mașina lor Toyota Double Cab Hilux Revo este echipată cu amortizoare speciale KYB, concepute și supravegheate de o echipă de ingineri KYB prezenți pe tot parcursul drumului. Au terminat fiecare etapă a cursei pe locul 1 în clasa respectiva, cu cel mai bun final al lor în ultima etapă, unde au terminat pe un incredibil loc 4 general. Timpul lor total de la terminarea a cursei a fost 11:31:17.

Raliul Asia cross country a început în 1996 și a fost certificat de FIA din 2001. Este cel mai mare cross country rally din Asia și este cunoscut sub numele de „Paris – Dakar-ul Estului”. Raliul este un test al abilității de conducere și de navigație, rezistență și munca în echipă, pe lângă durabilitatea și duritatea vehiculelor cu tracțiune pe patru roți. Traseul este proiectat pentru a acoperi mai multe tipuri de teren, cum ar fi jungla, mlaștinile, traversarea râurilor și deșertul. În ultimii ani, a inclus aproape toate tipurile de provocări pe care natura le oferă, anul acesta nu a făcut excepție, deoarece echipele au trebuit să lupte împotriva ploilor și a inundațiilor atât de rău încât s-a ajuns la anularea celei de-a 4 părți a cursei.

Victoria clasei este o demonstrație a fiabilității și durabilității suspensiei KYB, precum și a vehiculului Toyota Hilux modificat pentru JAOS, renumit pentru indestructibilitatea sa. Felicitări speciale sunt rezervate șoferului Tomonori Noto și copilotului Kazuhiro Tanaka, precum și tuturor inginerilor de asistență JAOS și KYB!