Schimbări la nivel de management

KYB Corporation anunţă că dl Hajime Sato, în prezent Director General al KYB divizia aftermarket, este promovat ca şi Executive Officer și va deveni președinte al KYB Thailanda Co Ltd., companie care produce și distribuie echipamente originale și aftermarket. Dl Sato a petrecut anterior peste douăzeci de anila sediul KYB Europe aftermarket, în apropiere de Dusseldorf, și a stabilit și dezvoltat cu success business-ul KYB aftermarket în Europa, Rusia și Orientul Mijlociu.
Dl. Sato va fi înlocuit de către dl. Takashi Kitahata, care este numit Manager General, al diviziei vânzări aftermarket şi planificare, la sediul corporaţiei KYB din Tokyo, Japonia. Mr. Kitahata s-a alăturat companiei KYB în 1988, iar din 1995 până în 2002 a lucrat alături de dl. Sato pentru divizia aftermarket din Europa şi Rusia. În 2010 a fost transferat la KYB North America aftermarket, în calitate de Preşedinte. Din 2013 până în 2015 a lucrat în calitate de vicepreşedinte executiv al KYB Americas Corporation,responsabil pentru divizia aftermarket din America de Nord, Centru şi Sud.
Mike Howarth, PreşedinteleKYB Europe Aftermarket, a spus: “Dl. Sato a fost managerul meu timp de mulţi ani, încă de când m-am alăturat companiei KYB în ianuarie 1997şi îi doresc mult success în noua poziţie de Preşedinte al KYB Thailand Co. Ltd. El a fost responsabil pentru dezvoltarea de success a KYB aftermarket în Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu, şi de asemenea în America Centrală, de Sud şi în Asia. Am lucrat de asemenea şi alături de Kitahata-san, când a fost în Europa, după ce amândoi am lucrat în America de Nord, timp de cinci ani pentru divizia aftermarket. Consecvenţa în conducere și management este esențială pentru succesul KYB în piața pieselor aftermarket la nivel mondial „.

Aceste schimbări de management intră în vigoare de la 1 aprilie 2016.