Noile cataloage PDF 2022

KYB a lansat cele mai recente cataloage europene pentru amortizoare și arcuri elicoidale – o listă completă a gamei KYB, precum și detalii despre toate aplicațiile noi pentru 2022. Cataloagele sunt PDF-uri care sunt disponibile pentru descărcare de pe pagina de catalog a site-ului web KYB Europe. Cataloagele sunt disponibile în mai multe limbi europene.

Noile cataloage prezintă peste 250 de coduri noi pentru amortizoare și aproape 600 de coduri noi pentru arcuri elicoidale, care includ aplicații pentru mașini și vehicule comerciale ușoare (LCV). Sunt incluse, de asemenea, aplicațiile pentru kiturile de montaj, precum și aplicațiile pentru kiturile de protecție. Toate noile completări asigură acoperire pentru zeci de milioane de vehicule din întreaga Europă.

Cea mai actualizată gamă a KYB este întotdeauna disponibilă online prin TecDoc. Acest catalog electronic este disponibil în zona de suport pe www.kyb-europe.com. KYB Europe a deținut statutul TecDoc A-rating pentru un număr de ani consecutivi și a fost una dintre primele companii aftermarket care a devenit un furnizor de date Premier anul trecut, noul standard de aur în calitatea datelor TecDoc.

Catalogul online include, de asemenea, link-uri către videoclipurile noastre de montaj, acolo unde este cazul, precum și cea mai mare gamă de imagini la 360 de grade, de pe piața aftermarket, pentru amortizoare. Aceste imagini pot fi mărite și rotite pentru a ajuta atelierul auto să selecteze codul corect de piesă, reducând astfel posibilitatea returnărilor.