Noile cataloage KYB 2016

KYB a lansat ultimele cataloage europene pentru amortizoare şi arcuri elicoidale – o listă completă a gamei KYB, precum și detalii cu privire la toate noile aplicaţii pentru anul 2016.

Cataloagele prezintă 91 de coduri noi de amortizoare și 273 de coduri noi de arcuri elicoidale. Acestea includ aplicații pentru autoturisme și vehicule comerciale ușoare (LCV). Multe dintre noile produse sunt deja disponibile în stoc.

Noile coduri de amortizoare și arcuri elicoidale vor acoperi un număr impresionant de 28 de milioane de automobile din Europa.

De asemenea, sunt incluse şi 58 de aplicații suplimentare pentru Kit-uri de montaj – care prelungesc durata de viață a amortizorului și sunt ușor de înlocuit în același timp cu amortizoarele, precum și 46 de noi aplicații pentru Kit-uri de protecție.

80 de producători de autovehicule sunt incluși în catalogul KYB de amortizoare, oferind astfel cea mai mare acoperire a parcului auto pe piața europeană a pieselor de schimb. Pentru o identificare mai uşoară, aceştia sunt listați în ordine alfabetică în ambele cataloage. Este inclusă de asemenea şi o listă ilustrată a componentelor suspensiei.

Pe site-ul KYB Europe este disponibilă şi versiunea interactivă a catalogului. Este de asemenea listat în principalele cataloage electronice.