KYB sprijină echipa MOTO2 TECH 3

KYB Motorcycle Suspension sponsorizează echipa de curse Tech 3 2016, care concurează în campionatul Moto2.

Ambii piloţi ai echipei sunt spanioli. Primul Xavi Vierge, are 18 ani şi a ocupat poziţia a doua în Campionatul European Moto2 2015. Acesta a debutat în Campionatul Mondial Moto2 în echipa Tech3. Al doilea, Isaac Viñales, de 22 de ani este nou în echipa Tech3.

Piloţii vor concura pe motociclete Mistral 610, care vor folosi suspensii KYB pentru prima data în sezonul 2016.

În urma testelor de pre-sezon din Valencia, Xavi Vierge a finalizat mai multe ture decât oricare alt pilot. Cea mai bună cursă a lui s-a situat cu doar o secundă sub cel mai bun timp înregistrat. El a spus: “Noul şasiu a fost pozitiv şi eu sunt foarte confortabil cu el. În plus, am testat o mulțime de piese de suspensie KYB și eu sunt foarte multumit, deoarece rezultatele au fost încurajatoare și am avut parte de sprijin din partea lor”

Managerul de marketing KYB Europe, Jordan Day a spus: “desi KYB nu vinde componente pentru motociclete pe piaţa aftermarket din Europa, suntem încântaţi că divizia noastră sport susţine echipa Moto2 Tech3, pentru a evidenţia experienţa noastră în domeniul suspensiei.”
Campionatul Moto2 are 18 curse peste tot în lume, iar 12 dintre ele au loc în Europa. KYB este cunoscut și foarte apreciat în întreaga lume pentru suspensiile moto.