KYB recompensat cu premiul de excelență PSA pentru furnizori

Corporația KYB a obținut premiul „Value Creation Products & Services Award” de la PSA, la evenimentul anual dedicat excelenței furnizorilor din 26 iunie.

Premiul constă în recunoașterea capacității Corporației KYB de a oferi “soluții tehnice de ultimă oră și servicii noi care crează valoare”. KYB și alte 15 companii au fost premiate la eveniment; PSA recompensează cea mai bună companie din cei peste 8.000 de furnizori la nivel mondial.

KYB a colaborat îndeaproape cu PSA de câțiva ani, iar acest premiu are legătură cu „perne hidraulice progresive” care au fost special concepute pentru Citröen C5 Aircross și sunt, de asemenea, compatibile în cazul modelelor Citröen suplimentare.

Mike Howarth, Președintele KYB Europe Aftermarket, a comentat: „KYB investește continuu în cercetarea și dezvoltarea suspensiilor auto, iar acest premiu ne ajută să demonstrăm clienților noștri din Europa importanța noului design inovator de amortizoare, care este utilizat pe mai multe modele de vehicule din întreaga Europă”.

Pentru mai multe informații despre sistem dublu de oprire hidraulică KYB, consultați comunicatul de presă detaliat la https://kyb-europe.com/romania/blog/sistem-dublu-de-oprire-hidraulica-kyb/