KYB oferă clienților suport pentru rețelele sociale

KYB Europe a creat două seturi de pachete digitale gratuite de social media – unul pentru distribuitori și unul pentru ateliere auto. Sunt postări gata făcute pe care clienții KYB care au canale de social media le pot folosi pentru a-și educa propriii clienți cu privire la natura critică pentru siguranță a componentelor suspensiei.

Imaginile sunt însoțite de text sugerat pentru postări, precum și de o prezentare generală a modului în care rețelele sociale pot ajuta comunicarea de afaceri. Postările din pachetul de distribuitor sunt direcționațe către atelierul auto, în timp ce postările din pachetul pentru atelier auto sunt direcționațe către șofer.

Managerul de marketing KYB Europe, Jordan Day, explică „Noile noastre pachete digitale pentru rețelele sociale sunt cele mai recente din gama noastră tot mai mare de instrumente de asistență pentru clienții noștri. Știm că mulți distribuitori și ateliere auto utilizează rețelele sociale foarte eficient pentru a comunica cu bazele lor relevante de clienți; sperăm că aceste pachete digitale îi vor ajuta să consilieze clienții de ce este atât de important să înlocuiască componentele suspensiei după 80.000 km”.

Distribuitorii care sunt interesați să folosească pachetele trebuie să contacteze reprezentantul local de vânzări KYB sau biroul KYB de la care cumpără. Atelierele auto care sunt interesate trebuie să contacteze distribuitorul oficial KYB de la care cumpără.