KYB lansează un nou website European

KYB Europe a lansat un website nou, modern, disponibil în mai multe limbi.

Noul website este conceput să îi ajute pe distribuitori, tehnicieni auto și conducători auto să găsească repede și ușor orice informație de care au nevoie. Cu o funcționalitate mult îmbunătățită, website-ul are un format ușor de utilizat, este complet optimizat pentru dispozitivele mobile și conține multe informații.

În ultimii ani, KYB s-a concentrat asupra dezvoltării unei game de instrumente de sprijin pentru tehnicienii auto. Acestea sunt acum accesibile în secțiunea suport, care include accesul la imagini la 360 de grade ale produsului, o bibliotecă extinsă cu clipuri video privind montarea, informații tehnice specifice și buletine tehnice. Distribuitorii au în continuare acces și la catalogul interactiv powered by TecDoc. Există o pagină de siguranță destinată conducătorului auto, unde sunt explicate componente suspensiei și rolul lor vital asupra siguranței vehiculului.

Managerul de marketing al KYB Europe, Jordan Day, explică „Sunt entuziasmat că acest nou website permite tuturor distribuitorilor și cliențiilor accesul la gama variată de instrumente pe care le-am dezvoltat pentru a le ușura activitatea, îmbunătățindu-le în fond eficiența”.

Continuăm să dezvoltăm noi instrumente de spijin, care vor fi adăugate online în timp util.

Website-ul este activ și poate fi accesat la www.kyb-europe.com.