KYB lansează un nou site Motorsport

KYB Europe Aftermarket a lansat un nou site dedicat activităților sale de motorsport: www.kybsport.com

 

KYB sponsorizează mai multe echipe din diverse competiții de motorsport, în întreaga lume. Acest site reunește toate aceste echipe într-un singur loc pentru a prezenta progresul fiecăreia pe parcursul anului. Sponsorizările acoperă o gamă variată de evenimente, de la fast-paced World Rallycross, până la curse de anduranță, cum ar fi Asia Cross Country Rally și viteză Super GT. Prin perseverența noastră dusă la limitele ingineriei, KYB poate învăța lucruri noi și împărtăși noile tehnologii îmbunătățite în întreaga companie KYB.

 

KYB Corporation are o echipă de ingineri specializați în motorsport, cu o vastă experiență în dezvoltarea produselor de top, specializate pentru curse. Cererea de componente de ultimă oră în acest mediu competitiv necesită precizie și calitate la nivel mondial. Sistemele KYB Electronic Power Steering (EPS) sunt utilizate pe scară largă în motorsport și în special în cursele de anduranță, cum ar fi cursa de 24 de ore Le Mans. Componentele de suspensie KYB sunt de asemenea folosite de mai multe echipe de motorsport.

 

Echipele prezentate pe site-ul KYB Sport includ APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Echipa JAOS și Monster Energy RX Cartel. Site-ul web conține, de asemenea, știri actualizate și bloguri cu privire la activitățile de motorsport ce fac referire la KYB. „Noul site web este un loc minunat unde KYB poate să-și prezinte ingineria de înaltă performanță”, spune Jordan Day, Marketing Manager KYB Europe, „vrem să prezentăm clienților noștri europeni marile echipe pe care le sponsorizăm în toată lumea, precum și să oferim informații despre marca KYB fanilor acestor echipe din întreaga lume. ”

 

Lansarea noului website coincide cu performanța Toyota Gazoo Racing la 24 Hours of Nürburgring. TGR folosesc servodirecția electronică și suspensie KYB și ambele lor mașini au terminat dificila cursă de anduranță. Lexus LC a terminat pe primul loc în clasa sa, iar GR Supra s-a clasat pe locul 3 în clasa sa.