KYB lansează al doilea video în realitate virtuală

KYB Europe a lansat al doilea video în realitate virtuală. Oferă privitorilor posibilitatea de a experimenta cum este să fii pe scaunul pasagerului unui supercar FIA World Rallycross.

Video-ul a fost dezvoltat în colaborare cu echipa EKS Audi Sport, pentru care KYB este sponsor începând cu anul 2014. Audi S1 RX Quattro utilizează servodirecția electronică KYB pentru direcție și control precis.

În video apare Mattias Ekström proprietarul și șoferul EKS. El îi invită pe spectatori să-și pună cască de protecție și să se așeze pe scaunul pentru pasageri, în timpul unei curse ce se desfășoară pe pista Biķernieki din Riga, Letonia. Masina condusă de Mattias poate atinge 0-100 km / h în 2,5 secunde. Viteza maximă pe care a atins-o în Riga a fost de 150 km / h, chiar înainte de a face un salt imens de 35 de metri în lungime și1,5 metri înălțime. Cea mai mică viteză a fost de 50 km / h în curba, după săritură. Forța maximă G a lui Mattias a fost de 1,6 laterală G imediat după al doilea salt.

Videoclipul poate fi vizualizat utilizând un set de ochelari VR, în modul 360 °. KYB Europe va prezenta noul videoclip, alături de precedentul KYB Safety Video la evenimente de specialitate din întreaga Europă în 2019. Atunci când vizionează videoclipul, spectatorii își pot întoarce capul în orice direcție, pentru a avea o vedere panoramică. Videoclipul poate fi vizionat pe un smartphone; atunci când este deschis în aplicația YouTube, spectatorul își poate muta telefonul pentru a modifica unghiul de vizualizare de pe ecran. De asemenea, poate fi vizualizat pe un computer, folosind mouse-ul pentru a muta ecranul în jurul oricărui unghi.

WRX a început în 2014, fiind format din 12 evenimente a câte două zile în întreaga lume, pe piste care sunt un amestec de curse de raliuri și circuite. Este o cursa scurtă, bruscă, atât pe drum noroios cât și pe asfalt. EKS Audi Sport se află în prezent pe locul 2 în clasament, înaintea ultimei curse a sezonului din 24 și 25 noiembrie în Africa de Sud.

Un link către video poate fi găsit pe vr.kyb-europe.com