KYB extinde suportul online

KYB Europe își extinde suportul online pentru atelierele auto și distribuitori. Site-ul kyb-europe.com a fost actualizat cu o imagine reîmprospătată și conținut tehnic și de instruire suplimentar.

Disponibil în 22 de limbi, site-ul se concentrează pe zona sa de asistență, care include o selecție de instrumente utile pentru a ajuta atât tehnicienii, cât și comercianții să identifice și să vândă componentele de suspensie. Noua zonă „KYB Training” conține o prezentare introductivă a popularului training de suspensie KYB, care a fost prezentat de către trainerii tehnici KYB la peste 7.000 de profesioniști de pe piața aftermarket, până la declanșarea pandemiei. Există un formular de solicitare pentru a vă înscrie pentru o instruire online mai detaliată, susținută de către unul dintre trainerii experți ai KYB și posibilitatea de a vă înscrie la buletinul informativ lunar KYB, astfel încât să puteți fi la curent cu ultimele noutăți și oferte de asistență tehnică ale KYB.

KYB lansează, de asemenea, o selecție de pachete digitale, care sunt o selecție de postări social media pre-proiectate despre natura critică a siguranței suspensiei și despre produsele KYB. Distribuitorii și atelierele auto le pot folosi pe propriile canale de socializare pentru a-și educa urmăritorii cu privire la siguranța suspensiei și pentru a explica de ce stochează și montează produse marca KYB. Pentru a descărca aceste pachete pentru afacerea dvs., vă rugăm să contactați biroul local KYB, reprezentantul de vânzări sau contactați echipa de marketing prin news@kyb-europe.com

Video-montajele și video-urile educaționale actuale ale KYB Europe au avut peste 6 milioane de vizualizări pe canalul YouTube. Cercetările efectuate de Hubspot au arătat că 72% dintre clienți ar prefera să învețe despre un produs sau serviciu vizionând un videoclip. Pandemia Covid19 le-a oferit profesioniștilor auto posibilitatea de a beneficia mai mult de învățarea online, deoarece este nevoie de mai puțin timp din ziua lor de muncă aglomerată, decât de a participa la un training față în față. Videoclipurile KYB pot fi accesate cu ușurință prin intermediul site-ului web actualizat și există planuri pentru a adăuga mai multe în următoarele luni.

Jordan Day, KYB Europe Marketing Manager explică „Aceasta este ocazia perfectă de a putea vorbi cu mai mulți tehnicieni despre componentele suspensiei și rolul lor critic în siguranța vehiculelor, inclusiv cum să identifice când trebuie înlocuite, cum să le vândă și cum să fie înlocuite în mod eficient. Avem o echipă puternică de traineri tehnici și suntem încântați să putem împărtăși online expertiza lor cu un public mai larg.”