KYB Europe lansează funcții noi pentru aplicația KYB Suspension Solutions

O nouă actualizare disponibilă pentru aplicația mobilă KYB Suspension Solution. Aplicația va furniza gratuit sfaturi tehnice detaliate pentru lucrările efectuate la partea de suspensie. Technicienii auto pot să selecteze marca și modelul, seria de șasiu sau numărul de înmatriculare (momentan disponibil doar în anumite țări) și li se vor indica codurile KYB necesare și un bulletin tehnic detaliat pentru fiecare lucrare. Buletinul include un ghid ilustrat, sculele necesare (și cuplul de strângere necesar) și timpul estimat pentru a finaliza lucrarea. Dacă există un video-montaj disponibil pentru acel cod, acesta va putea fi vizualizat din aplicație.

“Am considerat că acestă funcție este următorul pas pentru aplicația KYB”, explică Jordan Day, Marketing Manager pentru KYB Europe Aftermarket,” Aplicația sprijină tehnicienii în toate etapele importante ale înlocuirii suspensiei, cum ar fi identificarea codurilor și montajul produsului. Funcțiile actuale ajută tehnicianul în comunicarea cu conducătorul auto, pentru a-i explica necesitatea înlocuirii pieselor din suspensie și de asemenea permit monitorizarea lucrării. Suntem încrezători că această nouă funcție va ajuta clienții KYB din întreaga Europă.”

Această funcție a fost dezvoltată ca urmare a studiului, la care au participat tehnicieni auto din întreaga Europă și ca urmare a discuțiilor acestora cu departamentul de product management al KYB Europe. Evidențiind sculele necesare pentru lucrări și specificând cuplul de strângere, se reduce riscul de deteriorare al componentelor datorită strângerii excesive. Incluzând timpii necesari fiecărei lucrări, ajută atelierele să calculeze cu acuratețe manopera și să planifice eficient.

Aplicația KYB se adresează atelierelor auto și are peste 7,000 de descărcări în întreaga Europă. Aplicația are două funcții inițiale cărora li se alătură instrucțiunile de montaj. Prima funcție permite tehnicienilor auto să recomande conducătorilor auto ce lucrare de suspensie trebuie efectuată. Tehnicenii evaluează și introduc în aplicație problemele identificate pe care le prezintă vehiculul, atașând și o fotografie dacă este necesar. Aplicația preia aceste informații și crează un raport specific, care este transmis clientului printr-un mesaj gratuit. Acest raport conține un buton ”sună service-ul” – în medie acest buton este folosit de către conducătorul auto în 1 din 4 cazuri. A doua funcție permite tehnicianului să facă fotografii ”înainte și după” lucrarea efectuată. Aplicația preia fotografiile și le adaugă la raportul care se transmite clientului. Raportul explică lucrarea efectuată, beneficiul adus vehicului și arată poze ale componentelor vechi și a celor noi montate.

Aplicația KYB Suspension Solution se poate descărca gratuit și este disponibilă în 20 de limbi europene. Se poate de asemenea personaliza, astfel încât toate rapoartele trimise să includă numele service-ului dumneavoastră, numărul de contact și logo-ul. Pentru cei ce au descărcat deja aplicația este suficient să o updateze pentru a avea acces la această nouă funcție. Pentru cei ce nu au încă aplicația, aceasta poate fi descărcată din App Store sau Google Play.