Hajime Sato s-a pensionat

Domnul Hajime Sato s-a retras de la KYB Corporation. S-a alăturat KYB-ului în 1981 și a avut sediul în Europa între 1992 și 2001 ca Director de vânzări, unde a clădit relații puternice cu mulți clienți KYB. S-a întors în mai 2003 ca director general, apoi a devenit președinte al KYB Europe până în 2011. A jucat un rol esențial în extinderea KYB în Europa.

Domnul Sato s-a întors în Japonia în 2011 în calitate de director executiv de vânzări pe divizia aftermarket, în divizia de componente auto. A devenit director executiv în aprilie 2016 și a fost transferat la KYB Thailanda timp de doi ani în calitate de președinte al fabricii. S-a întors în Japonia în iunie 2018 pentru a-și asuma responsabilitatea pentru afacerea globală de componente auto, piața de schimb și echipamentele originale, în calitate de director adjunct. În 2022 s-a alăturat Consiliului de Administrație al KYB Corporation și a devenit vicepreședinte.

Domnul Sato s-a pensionat în iunie 2023 și de fapt ocupă o poziție de director extern al Consiliului de administrație la Sato Shoji Corporation din Japonia. Ultima sa vizită în Europa a fost în Germania în septembrie anul trecut, în timp ce avea loc expoziția Automechanika Frankfurt.

Yuto Uchida, Vicepreședintele KYB Europe a comentat: „Îi mulțumim lui Sato san pentru contribuția sa valoroasă adusă pentru KYB Europe în ultimii 30 de ani și îi dorim succes pentru o pensie lungă și fericită”.