Catalog KYB – Our Precision, Your Advantage

KYB Europe a primit statutul de „Premier Data Supplier” de la TecAlliance.

Premier Data Supplier este noul standard de aur în privința calității datelor TecDoc. Cu acest nou statut, TecAlliance onorează angajamentul furnizorilor de date ale căror date îndeplinesc standardele lor înalte de calitate. Criteriile pentru acest nivel superior de statut au cerințe de conținut mult mai stricte.

KYB are o echipă dedicată care lucrează cu normă întreagă pentru a se asigura că datele din catalogul KYB Europe sunt actualizate și precise, asigurându-se că clienții au acces la cele mai relevante date. KYB Europe a deținut statutul de calificare TecDoc A pentru un număr de ani consecutivi și este una dintre primele companii aftermarket care a devenit un furnizor de date Premier.

Sunt 700 de branduri prezente pe platforma TecDoc. Doar 16% dintre acestea sunt în prezent Premier Data Suppliers. KYB este primul și, în prezent, singurul producător important de amortizoare care a primit acest statut de aur.

Managerul de marketing KYB Europe, Jordan Day, explică „Calitatea datelor este crucială pentru a putea identifica cu succes piesele corecte de la început. KYB va continua să investească și să prioritizeze acest element cheie de sprijin”.

Începând din aprilie, KYB Europe a adăugat la gama sa 67 de amortizoare noi care acoperă 8 milioane de vehicule și 95 de arcuri elicoidale noi care acoperă 7 milioane de vehicule.