Aplicația mobilă KYB înregistrează un succes din ce în ce mai mare

Aplicația mobilă KYB Suspension Solutions continuă să crească în popularitate în rândul atelierelor auto europene, fiind acum descărcată de 15.000 de ori. Spania are cei mai mulți utilizatori 2.760, urmată de Marea Britanie cu 2.510 și Italia cu 1.560.

Aplicația are trei caracteristici principale, care ajută tehnicienii auto la identificarea și montarea componentele suspensiei și le explică acestora cum să comunice și să vândă șoferului componentele suspensia. Prima caracteristică permite tehnicienilor auto să sugereze șoferului lucrările necesare pentru suspensie. După evaluarea vehiculului, tehnicianul auto introduce „simptomele” pe care vehiculul le arată în aplicație, atașând o imagine, dacă este necesar. Apoi, aplicația preia aceste informații și creează un raport specific al vehiculului, care este text pentru client, totul gratuit. Acest raport conține un buton pentru „apelați atelierul auto” – în medie, acest buton este apăsat de șoferi de 1 din 4 ori.

A doua caracteristică permite tehnicianului auto să facă fotografii „înainte și după” atunci când lucrează la suspensia unui vehicul. Aplicația trimite clientului aceste imagini împreună cu un raport al vehiculului. Raportul explică lucrările finalizate și beneficiile pe care le va avea asupra vehiculului și le arată imaginile componentelor uzate și nou montate.

A treia characteristică oferă sfaturi tehnice detaliate, specifice unui cod, pentru o lucrare legată de suspensie. Tehnicienii pot introduce fie marca și modelul mașinii, numărul VIN, fie numărul de înmatriculare și li se vor afișa numerele de coduri KYB necesare și un buletin tehnic detaliat care include un ghid ilustrat pas cu pas pentru montarea piesei, precum și sculele necesare (și setările relevante ale cuplului) și o estimare a timpului necesar pentru finalizarea lucrării. Dacă există un videoclip de montaj KYB disponibil pentru această referință, acesta va fi de asemenea furnizat.

Aplicația KYB Suspension Solutions este gratuită pentru descărcare și utilizare gratuită, disponibilă în 20 de limbi europene și complet personalizabilă, astfel încât toate rapoartele trimise includ numele, numărul de contact și logo-ul atelierului auto. Pentru cei care nu au aplicația, aceasta este disponibilă în App Store și Google Play.